Українська Канада
-
Канада велика, клімат різний від coast to coast, в другій провінції, зима може бути досить сухою… Багато хто обирають Онтаріо там клімат трохи мʼякіше ніж в преріях… в вас напевно там вологість висока? бо ви коло океану, якщо я не помиляюсь;)
-
Добрий день! Відкрита термінова вакансія ❗️ ♻️Admin Assistant (Emterra Group) 📍Regina, Saskatchewan ♻️Full time ♻️English B1+ Адміністративна робота, офіційне працевлаштування, повна зайнятість, бенефіти після проходження випробувального терміну. Напишіть мені, якщо вас цікавить вакансія. Дякую!
-
Ну та, треба уточнити, я мала на увазі південне, бо на півночі буде ще той холод 🥶
-
Харків теж моє місто ❤️ Мама останні роки постійно жалілась на жару;) а зимою постійно мокро і слякоть…
-
Канада велика. Ми в Калгарі, та мені дуже подобається погода, сьогодні наприклад зранку +15, пізніше буде щось біля 25. Взимку тут буває холодно, але то тиждень два кряду. А так -5 -10, з місцевим сухим повітрям дуже ок. Зато немає слякоті, чисто, після дощу висихає все за півгодини. На мою думку тут клімат ліпше ніж у Харкові, де ми жили до Канади.
-
В Оттаві клімат також на Донеччину схожий, дуже жарко літом, але в цьому сезоні було щось дивне, лісові пожари до неможливості, та дуже багато дощів/штормів
-
помірна погода, потепліло десь в квітні вітрів нема, морози -25 і більше були в лютому але кілька днів. влітку середня 25-29, цього літа трохи спекотно тому були пожежі, тричі здається
-
west island англофони, решта всі франсе. вижити з англ зможете але залежить в якому районі жити, ну і плюс всі сервіси, все все абсолютно на франсе. для комфотрного життя потрібна французька, як і для роботи.
-
Знову таки , жити якось так в Монреалі дійсно можна … Але якщо говорити про тих , хто приїхав по CUAET , то через кілька років у них закінчиться wp та візи і тоді треба буде до того часу податися на PR . І знову потрібна буде французька …. Хіба що якось комбінувати с федеральними програмами , і потім виїхати с Квебеку , якщо вдасться отримати таким чином PR. Ну або ризикувати і намагатися зробити закритий WP, і бути прив’язаним до одного босса )))
-
і для PR по провінційним програмам в Квебеці теж потрібна добра французька …
-
так, є таке. але мені мабуть пощастило, та всім моїм знайомим тут теж. голова не болить. навіть у доньки, у якої боліла голова дуже часто в Україні - тут стало краще. але ж шинук приносить тепло зимою. та треба бути готовим до швидкої зміни температури. треба одягатись слоями. але до цього звикаєш. це не складно.
-
може комусь і вдасться . Але ризик великий . А якщо здасть хтось на 6?… А якщо хтось с подружжя не встигне вивчити добре ? Тоді через цей ризик можливо доведеться покинути Канаду через відсутність візи .. Потрібно забути майже про англ та рідні мови і просто віддати себе в рабство франсе … тоді може й вдасться . Але не у всіх буде мотивація і час і бажання ризикувати . Але ті хто намагається - нехай щастить . Може і вивчать
-
Якщо ви знаєте английську, на мою думку, навіщо ускладнювати собі життя коли можна поїхати в будь яку провінцію, + обрати де міграція легше ніж в Онтаріо, наприклад, але все залежить від вашої професії/освіти