Українська Канада
-
Доброго ранку! Може хтось подавався по Federal Skilled Worker (Express Entry)? Там можна отримати бали за самозайнятість в Україні. Може хтось мав такий досвід? Які ви документи туди кріпили, брали з України? І якщо просто на роботодавця працювали, це копія трудової книжки? можна в пп, дуже дякую!
-
Доброго дня, вибачте що звертаюсь до вас, люди добрі я вже з розуму сходжу, будь-ласка допоможіть вилізти з кредитної ями... Працюю на АЗС і так сталося що мене кинули... Довелось набрати кредитів в МФО, банки не дають ні копійки... Якщо хтось має змогу, хоч краплину допомогти, я вас дуже прошу, напишіть мені. Вибачте ще раз, це вже просто крик душі...
-
Дуже дякую! З роботодавцем зрозуміло, попрошу в довідці вказати скільки то було годин робочих за мою роботу по роках. А підкажіть з приводу самозайнятості, це була діяльність дрібного виробництва та продажу солодощів. Акти виконаних робіт це які можуть бути?
-
А як саме підтверджується досвід роботи від роботодавця, чи буде достатньо letter of experience з переліченими обовʼязками або треба додаткові документи?
-
Дуже дякую за допомогу!
-
Я думав в Канаді взагалі немає такого поняття, як трудова книжка, якщо ми про канадський досвід говоримо, звісно )
-
А взагалі є сенс вказувати Канадський досвід роботи, який не підпадає під необхідний TEER міграційного потоку? Наприклад якщо умовно працював декілька місяців на TEER 4, а після вже знайшов необхідну роботу по 3, при подачі на EE чи є сенс перший вказувати?
-
To qualify for the broadest range of programs, including the Federal Skilled Worker Program, you should include work experience for the last 10 years. We also need this information for an application for permanent residence, no matter which program you are applying under.
-
Дякую, просто в моему випадку від минулого роботодавця немає leter of experience, і думаю чи є сенс займатися цим і просити якщо це не кваліфік робота
-
Якщо вам потрібно підтвердити funds то я думаю є сенс вказувати. Та і просто як ще один пункт до adaptability. Але там також є вимоги. Може не підійти
-
Дякую, вказати не проблема, тільки підтвердити цей досвід нема чим, принанні що в Україні то точно)
-
От в мене так саме. І у вас нічого додатково не запитували?
-
Ні, додаткових запитів не було. По робочих питаннях я тільки відправляв свої канадські пейстаби з останньої роботи, яка дозволяла мені іммігрувати. Перед цим у мене була інша позиція і досвід в Канаді, я його теж нічим не підтверджував, просто вказав у анкеті
-
Це звичайно вражаючий таймлайн, і він прямо вселяє надію, бо є також і в Манітобі купа розчарованих очікуванням номінації не менше місяця як в цьому випадку, а чекають 2-3, а хтось навіть 5 місяців. Я реально не розумію що може зайняти так довго, можливо офіцер перевіряє все до останнього папірця.