Українська Канада
-
А взагалі є сенс вказувати Канадський досвід роботи, який не підпадає під необхідний TEER міграційного потоку? Наприклад якщо умовно працював декілька місяців на TEER 4, а після вже знайшов необхідну роботу по 3, при подачі на EE чи є сенс перший вказувати?
-
To qualify for the broadest range of programs, including the Federal Skilled Worker Program, you should include work experience for the last 10 years. We also need this information for an application for permanent residence, no matter which program you are applying under.
-
Дякую, просто в моему випадку від минулого роботодавця немає leter of experience, і думаю чи є сенс займатися цим і просити якщо це не кваліфік робота
-
Якщо вам потрібно підтвердити funds то я думаю є сенс вказувати. Та і просто як ще один пункт до adaptability. Але там також є вимоги. Може не підійти
-
Дякую, вказати не проблема, тільки підтвердити цей досвід нема чим, принанні що в Україні то точно)
-
От в мене так саме. І у вас нічого додатково не запитували?
-
Ні, додаткових запитів не було. По робочих питаннях я тільки відправляв свої канадські пейстаби з останньої роботи, яка дозволяла мені іммігрувати. Перед цим у мене була інша позиція і досвід в Канаді, я його теж нічим не підтверджував, просто вказав у анкеті
-
Це звичайно вражаючий таймлайн, і він прямо вселяє надію, бо є також і в Манітобі купа розчарованих очікуванням номінації не менше місяця як в цьому випадку, а чекають 2-3, а хтось навіть 5 місяців. Я реально не розумію що може зайняти так довго, можливо офіцер перевіряє все до останнього папірця.
-
Канадський імміграційний сервіс не крутиться навколо CUAET Всесвіту. Поза програмою навіть підготовлені люди чекають роками на ПР. В мене один знайомий отримав ПР після 7.5 років перебування в Канаді. Він навіть не святкував цю подію, бо не лишилося моральних сил
-
читаю це все про ПР нічого не зрозуміло може хтось розказати з чого почати, де почитати, що треба при подачі, яку тести, які перевірки, який прохідний бал які провінційні програм все все ми тільки планували б їхати, але англійський шкілький десь🫣 тепер страшно думати що на той ПР треба нормальну англійську, можливо вона за рік вивчиться але кому не складно буде можна в особисті поскидати інфо🙏🏼 дякую
-
дякую
-
Можливо мій коментар видався вам з розряду "я приїхав по куаету, нічо не знаю, де мій пр". Повірте, я готувався до іміграції та вивчав всю доступну інформацію впродовж років. І я абсолютно вдячний на можливість для багатьох людей імігрувати в цю країну і зробити її своїм домом як до куает так і зараз. Мій коментар лиш про те, що я не розумію, чому такий великий розрив в часі. Я також знаю історія кількох сімей, які мали абсолютно однакові кейси по іміграції, колеги по роботі, вік майже однаковий, але їх різниця в розгляді їх кейсів зайняла майже 12 місяців. При тому що все з доками було добре і ніяких уточнень не надавалось. Просто проблема беклогу в канадській іміграції лише показує, що ця сфера дуже сильно недофінансована. І це можна вирішити певною реорганізацією. Бо так, почекати не проблема, але якщо ти роки в підвішеному стані то це теж не є нормально...