Українська Канада
-
То вже питання до ЗАГСів До їх роботи Бо це їх відповідальність. І так, є велика кількість випадків, коли на кордоні розвертати , бо паспорти недійсні були…одружились чи в той же день, чи день назад… Це не привілегії , це просто погана робота ЗАГСів, коли вони недбало виконують свої функції
-
А те, що декому припікає виїхати - ну тоді завчасно змінюйте особисті дані та вчасно оформлюйте нові документи, аби не було проблем, навіть можливих) Все просто
-
Ні Ці норми не просто так взялись… Це зроблено навпаки для того, аби злочинці не могли просто покинути територію країни…особливо зараз, коли є можливість за бажанням змінити прізвище, ім’я чи по-батькові… дуже багато кого ловлять так, і такі люди найчастіше всього вивозять жінок та дітей для торгівлі за кордоном, прикидаючись батьками дитини чи чоловіком/жінкою… Ви навіть не уявляєте скільки кожного дня таких людей приходить оформлювати собі «нові документи на нове ПІБ»
-
Місяць є на подачу документів, так. Проте паспорт визнається недійсним відразу. Про це вказано навіть у ПКМУ 302
-
«Крім того, відразу після зміни прізвища в Державну прикордонну службу направляється інформація про недійсність, тепер вже старого закордонного паспорта.» Ви ж це прочитали?) Вони там в одному абзаці самі собі протиріччя зробили))))
-
Як написала вище - тому що пощастило, що ЗАГСи погано працюють і неналежним чином виконують свою роботу
-
@banofbot
-
Проте так, нашим людям ніколи не подобається, коли йде все вірно та правильно, як воно написано у законодавчих документах
-
Вони передають дані паспортні у визначені структури і служби… Це те саме казати, що всі в’їжджають і без дозволу від другого із батьків до Канади…не вигадуйте, що воно потрібно взагалі)) Я працюю із цим, і майже кожного дня стикаюсь із цими питаннями, і кожен раз підганяємо наші РАЦСи, аби вони ворушились вчасно. Є дуже багато кейсів, коли все правильно за законодавством робиться…
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Скільки коштує медичне обстеження по прильоту в Канаду ( Альберта )?