Українська Канада
-
Добрий день! Хто нещодавно прилетів до Канади , напишіть будь ласка як пройшов політ ? Чи була турбулентність? Їдемо з малечами , до чого готуватись )
-
Ааа) бо я подалась в останній день)
-
Привіт! Щойно отримала паспорт з візою🤩але вона на 3 роки. Чи у всіх так? Бо мої знайомі казали, що по цій програмі мають термін візи до кінця паспорта.
-
Але ж Канада має продовження цих схем, вірно?
-
Ясно) дякую!
-
Permanent Residence. Не слухайте експертів:) з роботою може не повезло?)
-
Нi Ви не розумiєте!
-
Постiйна робота
-
РОБОТА ❗️❗️❗️JOB !❗️❗️❗️ Kelowna city ® British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». Mи знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати своє резюме на почту [email protected] Всім гарного дня
-
Нових слів і нюансів прийдеться вчити багато. Особливо, якщо раніше темою еміграції не цікавилися взагалі.
-
Доброго дня) не зрозуміла питання)