Українська Канада
-
Привіт,підкажіть,де готувались до екзамену на права ? Де знайти тести російською або українською?
-
цей чат - на всю Канаду, органи що займаються безбекою на дорогах, водійськими посвідченнями, та і самі ці посвідчення - провінційні, деяки правила можуть відрізнятись, тести - теж. вкажіть провінцію в запитанні, і/або погугліть/запитайте в чатах вашої провінції
-
Ох,так,перепрошую,в провінції Онтаріо
-
Все пройшло чудово, думали, що буде трясти, але в нас все було добре. Летіли з Риму в Торонто
-
Підтримую. Я відправляв у Чернівці новою поштою, з подальшою вклейкою у Румунії. Також було 2 тисячі за паспорт. Також можу надіслати контакт, якщо комусь треба буде
-
Так НоваПошта возить скрізь... Я, зі Львова, відправляв в турагенцію у Трускаввець. Назад забирав теж НовоюПоштою з оплатою послуги( в мойому випадку було 2 тис за вклейку у Відні). Звертайтесь до любої турагенції якій довіряєте
-
Привіт! Підкажіть будь ласка агенції, бажано у Франківську, щоб передати паспорт на вклейку візи.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у людини буде диплом бакалавра канадського коледжу - він підійде як вища освіта для номінації на провінційну програму Онтаріо? Чи для номінації вищою освітою вважається тільки диплом університету?
-
Приєднуюсь до питання, мені цей лист прийшов після відправлення паспорта до візового центру на вклейку