Українська Канада
-
Вроде заполняли. Сейчас найду что именно.
-
Під час здачі біометрії ви не заповнювали домашню адресу на окремому листі?
-
Як оформили так і буде Сплатили доставку , повернуть на адресу яку ви їм надали Якщо ні , то самі забираєте
-
Там останнє виглядає як гіперлінк на реєстрацію
-
А ви в курсі що ракети били в 20 км від кордону з Польщею?
-
Спробуйте звернутися до горячої лінії того вебсайта, який вам це показує чи надіслал. Дуже мало інформації про ситуацію, щоб щось порадити.
-
Привіт всім. У мене є питання. Ми здавали паспорти на вклеювання візи у Дюссельдорфі. Тепер у мене питання: коли паспорти будуть готові, як ми їх отримаємо? Забирати в Дюссельдорфі чи прийде за адресою додому?
-
Допоможіть , що треба робити в такому випадку ? Летимо вперше не знаємо що робити , повернути гроші не можемо 🙏🙏🙏🙏
-
Прошу? Я доповнюю, що можна втікати не лише від прильотів, а й від імовірних пошкоджень інфраструктури. Я не накидаюсь, якщо що)
-
Поблизу можна втікати..може розкажіть кому і куда втікати?розкажіть куда маюиь тікати біженці зі сходу а з заходу куда... Серйозно?
-
Звичайно можна.
-
Та не тільки від прильотів поблизу можна втікати. Ще є пошкодження критичної інфраструктури, як це було зі світлом нещодавно. Комусь легше втекти, ніж гадати, чи зроблять москалі якусь бяку.
-
Війна в країні !!!чи ви далі ділите що там є прильот а там нема значить нема війни??де гарантія що завтра туди не прилетить?і так ..в ІФ були прильоти..там розбомбили аеродром і постраждали будинки сусідні .. Чи може як в одних більше ракет то у них війна а в інших якщо менше то не війна а рай ???давайте ще рахуйте рактеи і діліть далі все як пише російська методичка схід і захід...підігруйте
-
Дякую
-
Ні Якщо ви по закордонному , не важливо
-
В теорії, інші країни не цікавить наш внутрішній паспорт.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можете вплинути на отримання канадської візи те, що термін внутрішнього Українського паспорта закінчився?
-
Привіт Є якісь групи з житлом в Канаді?(Ванкувер)
-
Так
-
Добрий ранок. Хотів запитати, можу я подати на візу своїм батькам з своего акаунт в IRCC
22 Jan 2023, 19:22
9137/123813
about 2 hours ago