Українська Канада
-
Привіт! Підкажіть будь ласка агенції, бажано у Франківську, щоб передати паспорт на вклейку візи.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у людини буде диплом бакалавра канадського коледжу - він підійде як вища освіта для номінації на провінційну програму Онтаріо? Чи для номінації вищою освітою вважається тільки диплом університету?
-
Приєднуюсь до питання, мені цей лист прийшов після відправлення паспорта до візового центру на вклейку
-
Після біометрії,прийшов такий лист,чи потрібно щось робити?
-
дуже дякую. Я читала про 5%. Для нас 10%?
-
Доброго дня! Чи купляв хтось житло із CUAET? цікавить відсоткова ставка
-
@travelstartmanager мені оцю давали
-
Але ж це стара стаття. Вони ж прийняли в цьому році виключення
-
Теж користувалися послугами Travel Start для відправки паспортів на вклейку візи. Хоч там і були певні проблеми, але то не по їхній вині і вони оперативно спрацювали і швидко досить їх вирішили. Тому можу рекомендувати. Але наскільки мені відомо, то зараз вони просять, щоб паспорт особисто їм в офіс завезти. Можливо це пов'язано з тим, що потрібно буде якісь документи підписати про те, що довіряєте їм свій паспорт. Цю вимогу, здається, вони ввели саме після тих проблем.
-
Не вклеюють. Цієї інформації ніде не було. Вже сказали, що треба відправляти в польщу(
-
Підкажіть, що ви відправляли окрім паспорта - лист-запрошення на вклейку та ще щось? Довіреність від руки?
-
Так, від сьогодні але ці форми RC66 та іншу забув назву ще не подавали
-
Не обов'язково мати ПР для того щоб отримувати child benefits. Їх почнуть виплачувати після 18 місяців легального перебування батьків в Канаді
-
Так коли подавали, то там вже дитина була 6 місяців як, в них є точно ця інформація
-
О по телефону це краще Я можу по телефону податися на усі виплати хіба? А як вони за телефоном перевірять мої доходи за три роки. В них є лише за 2021 та 2022 здається, та як свідоцтво про народження перевірять? Дитина у Канаді народилася Те що мамі CCB це і краще. Але незрозуміло як довести що дитина живе з нами від народження, вона замала для садику та школи де ми можемо взяти докази якісь
-
Gst та кліматичні може і чоловік подати, коли у родині немає дітей. Але ж ви питали про дитячі. Дитячі у вашому випадку лише від матері. При цьому Gst та кліматичні входять в CCB аплікацію, їх не потрібно окремо
-
Тоді виходить тільки з її акаунту можна gst та кліматичні тільки подаватися
-
Ну так я ж тому і питав якщо ми подаємося як родина, то може їй просто на картку буде приходити і все Вона ж є відповідальною
-
Вхід у кабінет одразу є ідентифікацією особи. Тому з вашого вона не зможе податися. А потрібно, щоб саме вона, бо якщо ви родина, і не розділяєте опіку, саме мати є прямо відповідальною за дітей. Вам треба відновити пароль.
-
А хтось знає чи можна податися на ССВ та кліматичні з gst hst з мого акаунту, але вказати отримувачем ССВ дружину, бо вона забула пароль CRA 😕
22 Jan 2023, 19:22
91394/123900
about 4 hours ago