Українська Канада
-
Теж користувалися послугами Travel Start для відправки паспортів на вклейку візи. Хоч там і були певні проблеми, але то не по їхній вині і вони оперативно спрацювали і швидко досить їх вирішили. Тому можу рекомендувати. Але наскільки мені відомо, то зараз вони просять, щоб паспорт особисто їм в офіс завезти. Можливо це пов'язано з тим, що потрібно буде якісь документи підписати про те, що довіряєте їм свій паспорт. Цю вимогу, здається, вони ввели саме після тих проблем.
-
Не вклеюють. Цієї інформації ніде не було. Вже сказали, що треба відправляти в польщу(
-
Підкажіть, що ви відправляли окрім паспорта - лист-запрошення на вклейку та ще щось? Довіреність від руки?
-
О по телефону це краще Я можу по телефону податися на усі виплати хіба? А як вони за телефоном перевірять мої доходи за три роки. В них є лише за 2021 та 2022 здається, та як свідоцтво про народження перевірять? Дитина у Канаді народилася Те що мамі CCB це і краще. Але незрозуміло як довести що дитина живе з нами від народження, вона замала для садику та школи де ми можемо взяти докази якісь
-
Хтось знає чати по ританській колумбії
-
Дякую
-
Добридень. Підкажіть , будьласочка, де можна купити перехідник для розетки ? Завчасно дякую
-
Чи має значення ім'я платника через Money Order на оплату збору за паспорт дитини в Торонто? Якщо це не мати, а брат наприклад оплачує
-
і там відразу можна отримати сін номер