Українська Канада
-
За моїм досвідом, після закінчення університету треба евалювати освіту для міграції через WES Canada, зробити довідку про несудимість (Україна) та країн, де жили за останні 5 років. Далі залежності від програми, я розглядаю як федеральну так і провінційні потоки (детальніше про умови у відео від адмінів вище або на оф сайті), для цього планую здавати IELTS до підтвердження рівня мови. Далі треба готуватися підтверджувати кваліфікований досвід роботи, зазвичай це letter of experience від роботодавців (тому краще не уходити по французькі) під ваш NOC/TEER. + ще рекомендовано збирати референси від роботодавців, якщо займаєтесь волонтерством і тд, умовно підтверджувати «звʼязки з провінцією». Це мій орієнтовний план, живу в Онтаріо(Оттава), закінчив укр університет нещодавно.
-
Якби я знав
-
Привіт, хочу ще задати питання. Я в Канаді тільки три місяці але маю контракт ще на весь рік. Мені 19. Проживаю в регіоні Онтаріо, скоро їхатиму реєструвати Health Card та здавати тест на G1. Навчаюсь онлайн в українському університеті та хочу закінчити навчання там бо потім мені буде легше підтвердити диплом чим по новому навчатись 5 років. Що я повинен ще оформити і як довго я повинен працювати щоб податись на ПР? Підскажіть будь ласка 🙏
-
2 місяці це не біда. Я вже як 7ий місяць чекаю на новий ворк перміт. І нажаль ніяк не можна пришвидшити процес
-
Один єдиний нюанс, що тепер чекаємо дуже довго (близько двох місяців вже) на перевипуск ворк перміту Але, якщо Ви тільки вперше заїхати плануєте, то думаю, у Вас все буде ок і видадуть по нових документах
-
Якщо хочете, то надішлю контакти посередника, але я думаю і Ваш також знає, що робити
-
Доброго дня! У нас була така ситуація. Дружина змінила паспорт при зміні прізвища, старий пробили дироколом. Ми звернулися до нашого посередника, який вклеював нам візи. По суті, зробили все те саме, що і при звичайній подачі на вклейку. Тільки додатково написали супроводжуючого листа, в якому написали прохання переклеїти візу в новий паспорт з новим прізвищем, а також прікріпили перекладене на англійську мову (обов'язково завірений переклад) свідоцтво про шлюб.
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, з українськими правами де дешевше та простіше зробити страховку для термінової купівлі авто. Онтаріо
-
Будь ласка, підкажіть, чи хтось робив запит на довідку про несудимість з Болгарії, коли вже перебував у Канаді?