Українська Канада
-
2 місяці це не біда. Я вже як 7ий місяць чекаю на новий ворк перміт. І нажаль ніяк не можна пришвидшити процес
-
Один єдиний нюанс, що тепер чекаємо дуже довго (близько двох місяців вже) на перевипуск ворк перміту Але, якщо Ви тільки вперше заїхати плануєте, то думаю, у Вас все буде ок і видадуть по нових документах
-
Якщо хочете, то надішлю контакти посередника, але я думаю і Ваш також знає, що робити
-
Доброго дня! У нас була така ситуація. Дружина змінила паспорт при зміні прізвища, старий пробили дироколом. Ми звернулися до нашого посередника, який вклеював нам візи. По суті, зробили все те саме, що і при звичайній подачі на вклейку. Тільки додатково написали супроводжуючого листа, в якому написали прохання переклеїти візу в новий паспорт з новим прізвищем, а також прікріпили перекладене на англійську мову (обов'язково завірений переклад) свідоцтво про шлюб.
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, з українськими правами де дешевше та простіше зробити страховку для термінової купівлі авто. Онтаріо
-
Будь ласка, підкажіть, чи хтось робив запит на довідку про несудимість з Болгарії, коли вже перебував у Канаді?