Українська Канада
-
Якщо хочете, то надішлю контакти посередника, але я думаю і Ваш також знає, що робити
-
Доброго дня! У нас була така ситуація. Дружина змінила паспорт при зміні прізвища, старий пробили дироколом. Ми звернулися до нашого посередника, який вклеював нам візи. По суті, зробили все те саме, що і при звичайній подачі на вклейку. Тільки додатково написали супроводжуючого листа, в якому написали прохання переклеїти візу в новий паспорт з новим прізвищем, а також прікріпили перекладене на англійську мову (обов'язково завірений переклад) свідоцтво про шлюб.
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, з українськими правами де дешевше та простіше зробити страховку для термінової купівлі авто. Онтаріо
-
Будь ласка, підкажіть, чи хтось робив запит на довідку про несудимість з Болгарії, коли вже перебував у Канаді?
-
На 3 роки Але дружина каже, що зараз кому як повезе. Комусь дали на 3 місяці взагалі
-
Думаю, просто на початку всім давали по максимуму. Коли людей стало багато, вони почали давати на менший термін З візами, я чув, щось схоже відбувається