Українська Канада
-
Скажите, пожалуйста, если произошла смена фамилии и надо менять паспорт как переклеить визу CUAET для первого въезда? Были случаи у кого-то? Что делали?
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, з українськими правами де дешевше та простіше зробити страховку для термінової купівлі авто. Онтаріо
-
🇨🇦🇬🇧 Всім привіт ) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову ) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) за всіма питаннями - в особисті )
-
Будь ласка, підкажіть, чи хтось робив запит на довідку про несудимість з Болгарії, коли вже перебував у Канаді?
-
🔥🔥🔥
-
(3 + 2) Mika, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Здається ? Яке місто ? Ціна ?
-
Добрий день. Можете розказати, як з поступленням в Канаді на бакалаврат? Що потрібно знати? І чи є гранти на безкоштовне навчання українцям?
-
Я через цю фірму вклеювала візу. Рекомендую!!
-
Хто має досвід пересилки з Польщі до Канади? Порадьте міжнародну поштову компанію, дякую!
-
(8 + 7) @jmsvgq_29uqcmekcapbg, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 3) @redemption_13, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка,на який термін діє WP? Дякую
-
На 3 роки Але дружина каже, що зараз кому як повезе. Комусь дали на 3 місяці взагалі
-
Схоже на лотерею 😁
-
Думаю, просто на початку всім давали по максимуму. Коли людей стало багато, вони почали давати на менший термін З візами, я чув, щось схоже відбувається
-
Всім моїм візи до кінця дії паспорту.
-
Ну, це ж чудово!) Що я чув від своїх, те і Вам розказав :)
-
Доброго дня! Чи можливо отримати WP на термін довший, ніж видали візу?
-
(4 + 3) Кристина Беляева, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
91645/124513
5 minutes ago