Українська Канада
-
@travelstartmanager
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, перевірену туристичну фірму через яку Ви особисто відправляли свій паспорт з України закордон для вклейки візи? Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Самим. Все самим.
-
Після 31.03.2024 вже не будуть видавати work permit та фінансову допомогу.
-
Дякую А це самим чи десь є місце для цього в аеропорту?
-
По прильоту зробити резюме з канадським номером та адресою. Шукати вакансії на indeed
-
Доброго дня, отримали візу декілька днів тому, плануємо в Канаду на початку травня. Знайома сповістила нас декілька днів тому, що якщо не вїхати до 31 березня - віза анулюється. Чи достовірна ця інформація?
-
Підскажіть будь ласка Де шукати роботу? Агенства, знайомі Чи по прильоту в Канаду ? Дякую
-
В першому аеропорту Канади берете ворк перміт, тобто в. Торонто, зараз багато бачу пишуть що ворк перміт в першому аеропорту Канади не видають якщо прилетіли по візітор візі,в такому випадку треба подаватися онлайн з Канади.
-
Скажіть будь ласка , якщо я лечу у Вініпег (перший раз по Куает) з Європи , але в мене трансфер у Торонто - то в торонто я не йду і не беру ворк перміт , а лечу в Вініпег і там уже беру його ?
-
Доброго дня,можливо хтось живе в Сент-Джерсі зараз?і має якусь інформацію про нього,чи важко там получити pr?чи реально знайти роботу?
-
Всі аву зацінили, там де вона сама на себе дивиться?)
-
а блок цигарок візьмете? Давайте картку куди гроші заслать
-
Є в кого адрес куди на вклейку відправляти в варшаву
-
Так, якщо є віза вже
-
Ми про різне говоримо
-
Я це і мала на увазі, програма, за якою новоприбулі українці отримують 3к САD та доступ до безкоштовного готелю, де це можливо. Дякую, тепер зрозуміло, що треба до 31 березня 2024 поквапитися
-
підкажіть як омжна отримати житло у вінніпезі без кредит скор ))
-
Кожен може робити так як сам вважає
-
Нажаль, я не можу надати усю інформацію, бо це не для розголошення, але так, розвертаються Питання не у роботодавця, а у офіцерів
22 Jan 2023, 19:22
91701/123827
about 5 hours ago