Українська Канада
-
Ось так працюють Українські волонтери Вінніпегу - за зібрані кошти вкрай необхідні речі вже в Україні на фронті. Слава Україні. Героям Слава. Слава Нації. Смерть ворогам.
-
26 серпня біля CN Tower, під проливним дощем, наші люди знову зібралися разом. Разом ми зробили найважливіше — вшанували пам’ять загиблих дітей, нагадали про невинних, що #killedbyrussia. Поки люди поруч збирались на бейсбольну гру, а інші на Fan Expo, ми були жовто-блакитним спалахом єдності. І поки ми пам’ятаємо, поки кожний з нас продовжує нагадувати світові про наш біль, про геноцид українського народу, ми будемо отримувати допомогу. Все починається з себе, з кожного з нас. Ми закликаємо вас знаходити в собі сили та продовжувати приєднуватись до наших протестів. Ділитися з друзями, вступати в ряди активістів та боротися на кожному куточку цієї Землі. Ми вільні та сильні, якщо не ми, то хто? Хто напише нашу історію та зафіксує правду в потоці пропагандистського інформаційного руху? Команда Ukrainian Resistance Canada вдячна кожному, хто сьогодні приєднався до нас. Ви — це наше майбутнє, яким ми точно можемо пишатися. Слава Україні!🇺🇦
-
Оттава, під посольством рашистів.
-
Мене відговорив один хлопець звідти. Ми їдемо в іншу атлантичну провінцію. На жаль. Я би поїхала, але мій чоловік проти: каже, там такий клімат, мало роботи, машину ти не водиш, ти там сама з дитиною і чихуахуа не виживеш просто. І вибрав мені іншу. Де тепліше. А програма така сама, в принципі. Дожити б... У нас зараз, просто зараз - тривога. Балістика. Росіяни збираються закидати нас балістичними ракетами :( (((( просто жах. Майже четверта ранку. Страшно засинати... Отакої :(
-
🇺🇦 Шановні друзі! Ми хочемо запросити вас на наш Україномовний ютуб-канал, де ми створюємо яскраві та навчальні відео для дітей! Підтримайте нас, підписавшись, адже ваша підтримка дуже важлива для нас! youtube.com/@Veselisamorobki?feature=shared У нашому каналі ви знайдете цікаві та пізнавальні відео, які стануть справжнім навчальним досвідом для маленьких глядачів. Ми пишаємось тим, що кожне відео є авторським і захищеним авторським правом, гарантуючи вам якісний та унікальний контент. Ваша підтримка допоможе нам розвиватися та надавати вам ще більше цікавого матеріалу. Крім того, ваша активність може зацікавити тих, хто розглядає можливість придбання програми для україномовного телебачення. Нехай наші відео дарують знання та позитив дітям, а підписка на наш канал стане вашою підтримкою українського контенту. Ми в Україні та не зважаючи на війну, продовжуємо працювати, тому що діти - це майбутнє! Велике спасибі вам за те, що обираєте наш канал! Разом ми робимо важливий внесок у розвиток української культури та освіти! З найкращими побажаннями, Команда "Назва Каналу" 🌟📚🎉
-
Вітаємо, Инна Попова! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ок, звучить як притиснення корінних жителів України з громадянством України