Українська Канада
-
Знайдіть когось у тому місці куди збираєтеся летіти (друзів, знайомих друзів) та домовтеся, що вони отримають ваш лист. В будь-якому випадку ви отримаєте електронну копію. А лист заберете по приїзді
-
Привет всем Извиние за глупый вопрос, можету кого есть возможность одолжить денег сколько есть, мать в тежолом состоянии в больнице, я в долгу не останусь, сколько можно если есть возможность извините что написал пишу всем чтобы собрать хоть что-то любая сумма поможет. Может кто меня и знает кто не знает может видели в Торонто когда я был там. Я не попрошайничаю и мне навсегда не нужно я с возвратом. Поможете так поможете нет то нет сам понимают веры в интернете никому нет. Спасибо
-
Тобто довідку про несудимість з Польщі в цьому кейсі Ви б рекомендували брати чи в даному випадку це не обов'язково? Буду вдячний за відповідь
-
Так, подивіться офіційну інформацію в прикріплених повідомленнях
-
Доброго дня!! Підкажіть будь ласка, хто робив переклад свідоцтва про народження дитини в Україні, треба завіряти нотаріально? До школи це треба. І в цілому, перед від'їздом робили переклад свідоцтва про шлюб, диплома і т.д.в Україні? Дякую за інфо😊
-
Завіряти нотаріально, або печатка бюро теж підходить?