Українська Канада
-
www.nytimes.com/2023/08/28/world/europe/pope-francis-russia.html
-
Християни-фарисеї, навіщо їх сприймати всерйоз? Ті хто були більш прогресивними, мали реформацію. змінили так, щоб не залежало все від якогось чувака дивного в Римі. 21 сторіччя, ало.
-
Чому? Релігійни реформатори минулого злодії? Г. Сковорода, Шевченко, тощо, всі вони злидні?
-
Пане, ви не маєте право обзивати людей які сповідують Християнство. Так, Папі Римському напевне вже старість в голову лізе, але обзивати Християн - це зло
-
Не хотів би щоб президентом України був колись католик, бо це = що він дуже залежить від свого "великого релігійного вчителя", "намісника бога на землі".
-
Хтось, звісно, напише, що я не справжній українець. Так от, ви знаєте Жана Беленюка? Жодна нормальна людина не скаже, що він не українець за національністю, хоча етнічність може бути в нього і не українська
-
Я ж просто нацик націоналіст і я тягну прикол з цим, що перейшов на українську. Ну і агітую за це інших. У інших націй теж були і є такі приколісти, ось наприклад сіоністи, які досягли головної мети створення єврейської держави у 1948 році, на наступний день всі сусіди напали на цю нову державу.