Українська Канада
-
Моя хата з краю я нічого не знаю. Браво, українці
-
Я це знаю, тому і написав вище що мені все одно на всі держави
-
Це те, до чого я і вела…ну майже)) Не всі країни гарні для життя із сторони мешканця/громадянина, проте коли приїжджаєш прогулятися курортом, чи просто у відпустку на кілька місяців, то може здатися раєм - це не значить, що дізнався про країну))
-
Це взагалі різні речі ви мішаєте. Бізнес бітвін держав і життя інсайд у державі
-
А при цьому багато країн мріють зайти на китайський ринок, і будуть виконувати їх вимоги)) Все відносно)
-
В Китаї життя гірше і цінності слабкі
-
В Китаї також добре наказують за корупцію)
-
За корупцію наказують як треба. Культура мислення, свобода слова мусить бути не абсолютна, бо є речі які можуть знищити культуру і порядок як пропаганда деяких ідей
-
В Сінгапурі нормальні закони 😅 І ніякої свободи слова та певних дій…
-
Я дам їм цінності які дадуть їм свободу і результат буде щастя і навички
-
Я знаю як забезпечити їх від пропаганди, бо знаю як вона працює
-
Тому я ніколи в житті не віддам мою сім'ю на виховання державі (я маю на увазі пропаганду і т.д.) Ніхто не зможе перетворити їх в ресурс
-
Фактично я маю більше прав в Польщі і в Канаді ніж в Україні і більше можливостей. А закони придумують щоб контролювати населення, а не жило разом або на "справедливих" засадах (справедливості не існує, вона відносна, для одного це справедливо для іншого ні). Тільки в Сінгапурі нормальні закони +- і там щось думають за суспільство можливо, а може і ні і це чергова казка
-
Закони придумують для того щоб суспільство жило разом і могло існувати на справедливих засадах захисту і підтримки одне одного в першу чергу Україна взагалі дуже вільна і анархічна країна де багато чого можна робити Ніхто не придумує закон заради закону, це якась анархічна маячня Україну треба захищати бо все населення не може в Канаду виїхати І закони з регулюваннями в Канаді набагато жорсткіші ніж в Україні, тож логіка дивна В Україні я впевнений що ви і ваше оточення навіть не знає що таке податкова декларація фізичної особи, про який контроль мова
-
Правильно. Тому що важливі цінності і права людей. Закони придумують люди хто має владу і хочуть контролювати твоє життя і ти для них ресурс тобто ніхто, цифра в журналі. Немає білого та чорного
-
Є цінності, а є принципи. Принципи вбивають людей. Якщо ти маєш принцип ніколи не зраджувати друзів, а потім твій друг став Путіним (що буде контрадікт з твоїми іншими цінностями), ти його ніколи не зрадишь і будуть проблеми