Українська Канада
-
В Сінгапурі нормальні закони 😅 І ніякої свободи слова та певних дій…
-
Я дам їм цінності які дадуть їм свободу і результат буде щастя і навички
-
Я знаю як забезпечити їх від пропаганди, бо знаю як вона працює
-
Тому я ніколи в житті не віддам мою сім'ю на виховання державі (я маю на увазі пропаганду і т.д.) Ніхто не зможе перетворити їх в ресурс
-
Фактично я маю більше прав в Польщі і в Канаді ніж в Україні і більше можливостей. А закони придумують щоб контролювати населення, а не жило разом або на "справедливих" засадах (справедливості не існує, вона відносна, для одного це справедливо для іншого ні). Тільки в Сінгапурі нормальні закони +- і там щось думають за суспільство можливо, а може і ні і це чергова казка
-
Закони придумують для того щоб суспільство жило разом і могло існувати на справедливих засадах захисту і підтримки одне одного в першу чергу Україна взагалі дуже вільна і анархічна країна де багато чого можна робити Ніхто не придумує закон заради закону, це якась анархічна маячня Україну треба захищати бо все населення не може в Канаду виїхати І закони з регулюваннями в Канаді набагато жорсткіші ніж в Україні, тож логіка дивна В Україні я впевнений що ви і ваше оточення навіть не знає що таке податкова декларація фізичної особи, про який контроль мова
-
Правильно. Тому що важливі цінності і права людей. Закони придумують люди хто має владу і хочуть контролювати твоє життя і ти для них ресурс тобто ніхто, цифра в журналі. Немає білого та чорного
-
Є цінності, а є принципи. Принципи вбивають людей. Якщо ти маєш принцип ніколи не зраджувати друзів, а потім твій друг став Путіним (що буде контрадікт з твоїми іншими цінностями), ти його ніколи не зрадишь і будуть проблеми
-
Ти якийсь дивний До чого "які хочуть жити щоб померли", всі люди хочуть жити Ті хто живе в Україні теж хочуть жити Але хабарництво забирає їх життя, бо це те що роз'їдає країну Ти виступаєш на захист хабарників які "рятують життя" і одночасно прибіг в Канаду бо тут немає хабарництва такого як в Україні І твердження що всі чоловіки в Україні помирають це якась панічна брехня, жодного з моїх знайомих які не пішли добровільно і які і не ховаються в Києві ніхто не викликав навіть в військомат
-
В Україні можливо все. Ти недооцінюєшь можливості 😁
-
Особисто мені все одно на держави будь які і що з ними буде, якщо я бачу що держава деградує і йде проти моїх інтересів, я виїжджаю. Для мене важливе тільки сім'я друзі і родичі і я теж
-
Ті списки вищевказані не будуть кримінальними справами, щоб відкрити на людину кримінальну справу заднім числом та ще й без її присутності, це треба багато процедур и доказів, треба буде по кожному суд збирати і розглядати справу, це займе багато років, подивимось
-
То нічого, москалів і так більше нід нас. наші хлопці на фронті теж не вічні. Але і розуміємо усіх інших хто хоче кращого життя але навіщо тоді Україна як держава?
-
Я знаю, що тобі дуже хочеться всіх чоловіків які хочуть жити, щоб вони померли, але такого не буде😁
-
В Польщі наприклад навіть якщо тебе депортували, то ти до кінця війни можеш залишатися в країні. Інформація перевірена багато разів, кур'єрів багато депортували (штамп отримали). Думаю так само буде і в Канаді
-
Ну то подивись навколо. Сам живу у Вінніпезі, ми приїхали з друзями, приїхало нас четверо. На підприємстві, де вони працюють, скрізь куает чоловіки, які переїхали з Європи. Наплив водіїв- чоловіки куает, кожний третій водій на траку, який приїжджає до нас на підприємство- куает. Будовлянка- чоловіки куает. Дякуючи цій програмі багато людей отримали можливість почати життя у новій країні. Бо, логічно, як чоловік зміг би потрапити до Канади під час війни, якщо програма, якщо я не помиляюсь, була створена після того, як кордони були на замку? Більшість нас, тут - це ті, хто виїхав з Європи в пошуках кращого життя.