Українська Канада
-
В Україні можливо все. Ти недооцінюєшь можливості 😁
-
Особисто мені все одно на держави будь які і що з ними буде, якщо я бачу що держава деградує і йде проти моїх інтересів, я виїжджаю. Для мене важливе тільки сім'я друзі і родичі і я теж
-
Ті списки вищевказані не будуть кримінальними справами, щоб відкрити на людину кримінальну справу заднім числом та ще й без її присутності, це треба багато процедур и доказів, треба буде по кожному суд збирати і розглядати справу, це займе багато років, подивимось
-
То нічого, москалів і так більше нід нас. наші хлопці на фронті теж не вічні. Але і розуміємо усіх інших хто хоче кращого життя але навіщо тоді Україна як держава?
-
Я знаю, що тобі дуже хочеться всіх чоловіків які хочуть жити, щоб вони померли, але такого не буде😁
-
В Польщі наприклад навіть якщо тебе депортували, то ти до кінця війни можеш залишатися в країні. Інформація перевірена багато разів, кур'єрів багато депортували (штамп отримали). Думаю так само буде і в Канаді
-
Ну то подивись навколо. Сам живу у Вінніпезі, ми приїхали з друзями, приїхало нас четверо. На підприємстві, де вони працюють, скрізь куает чоловіки, які переїхали з Європи. Наплив водіїв- чоловіки куает, кожний третій водій на траку, який приїжджає до нас на підприємство- куает. Будовлянка- чоловіки куает. Дякуючи цій програмі багато людей отримали можливість почати життя у новій країні. Бо, логічно, як чоловік зміг би потрапити до Канади під час війни, якщо програма, якщо я не помиляюсь, була створена після того, як кордони були на замку? Більшість нас, тут - це ті, хто виїхав з Європи в пошуках кращого життя.
-
І так для більшості чоловіків, жінки з дітьми окрема історія, але більшість - це не вони
-
А для тих, хто виїхали з країни, як я, наприклад, 4 роки тому. Перетягування робочої сили з Європи🤷♂
-
Бо CUAET програма в більшості не для тих хто постраждав від війни 😅