Українська Канада
-
Ну то подивись навколо. Сам живу у Вінніпезі, ми приїхали з друзями, приїхало нас четверо. На підприємстві, де вони працюють, скрізь куает чоловіки, які переїхали з Європи. Наплив водіїв- чоловіки куает, кожний третій водій на траку, який приїжджає до нас на підприємство- куает. Будовлянка- чоловіки куает. Дякуючи цій програмі багато людей отримали можливість почати життя у новій країні. Бо, логічно, як чоловік зміг би потрапити до Канади під час війни, якщо програма, якщо я не помиляюсь, була створена після того, як кордони були на замку? Більшість нас, тут - це ті, хто виїхав з Європи в пошуках кращого життя.
-
Ахахаха...Вибачай, таких жартів про Канаду я ще не чув)))
-
І так для більшості чоловіків, жінки з дітьми окрема історія, але більшість - це не вони
-
А для тих, хто виїхали з країни, як я, наприклад, 4 роки тому. Перетягування робочої сили з Європи🤷♂
-
Бо CUAET програма в більшості не для тих хто постраждав від війни 😅
-
Дякую 🙌
-
Заспокойтесь вже. Допоки не буде у Канади вибору направляти своїх солдат на війну чи видати чужих, ніхто нікого не екстрадує 🙂
-
Депортація чи екстрадиція Це абсолютно різні речі Депортація це примусова висилка де потім людина піде на всі чотири сторони, екстрадиція це людину затримують і передають іншій країні в наручниках на запит цієї країни
-
2200 і вище. І термін на рік
-
Так, в курсі, тому шукаю рієлторів. ПОРАДЬДЕ РІЄЛТОРІВ, БУДЬ ЛАСКА 🫶
-
Жопа з житлом, просто нема або ціна космос
-
І я шукаю
-
Добрий вечір, порадьте, будь ласка, рієлторів перевірених по Ontario, дякую.
-
Можуть
-
В нас не війна а спецоперація
-
Поки війна в Україні, нікого силою гнати не будуть, і за любих причин
-
В Канаді, в любому випадку, заборонена депортація в країни в яких війна
-
Лол українці не є біженцями а особами під тимчасовим захистом, адвокат не дуже компетентний, це взагалі різні статуси
-
Декотрі особи навпаки напряглись в чаті
-
Я рік чекала, чекайте, дадуть.
22 Jan 2023, 19:22
91989/125144
about an hour ago