Українська Канада
-
До того ж закон зворотної сили не має) просто популізм
-
Добрий день! Як подати на дитячі виплати після отримання ПР? Я отримала нові сін номери, CRA кабінеті теж інформація оновилась. Що робити далі? Просто чекати чи треба десь натиснути apply ? Чи вони самі прийдуть? Дякую
-
Рослабтесся
-
Питання про життя. Щоб уникнути смерті люди хабар дають. Це різні речі.
-
Доброго дня. Порадьте нотаріуса в Торонто, та когось хто робить нотаріальні переклади з англійської на українську. Дякую 🙏
-
Який ще нардеп Я звичайний підприємець середньої ланки
-
Нардеп Тищенко, ми вас впізнали😎
-
А взагалі цікаве спостереження: Якби я тут хейтив хабарництво депутатів то мене підтримали б) а коли про "простий нарід" мова йде то як завжди, "хочется щоб було по закону і кум порішав"
-
Так а як виїхав то? 🙂
-
Я не тікав, я виїхав) це різниця Тікали ті хто воєнкомам бабки тицяли ци полями лізли І так, я продовжую переживати і допомагати Україні усюди де я є, в мене там є люди, і близькі і співробітники, я не вважаю що мета виправдовує всі засоби Я б не шукав хабарницьких шляхів виїзду з країни в будь-якому випадку
-
Якщо ви так за Україну переживаєте, чого втекли?
-
Я не дурив систему, про що мова? Якщо я маю заплатити штраф то ок, але мені його не виписували А хабарництво знищує Україну практично як росіяни
-
Ви дивна людина. По вашому обдурити систему це є добре, а порушити закон ні, хоча по факту різниці не так багато.
-
А ні, не буде, бо це за повістки За неявку без повідомлення штрафів немає
-
зараз мінімум 1700 грн.
-
Зря кіпішуєте, це не більше ніж створення ілюзії справедливості,максимум погано буде тим лікарам які писали ці довідки
-
Ну тоді заплачу штраф виходить 😞 Раніше було 51 грн, скільки зараз?
-
,таки да
-
За законом, ви як громадянин України мали з'явитись у ТЦК пройти ВЛК та стати на облік, я так розумію ви цього не зробили, отже ви порушили закон
-
А не як громадянин?
22 Jan 2023, 19:22
92010/123896
2 minutes ago