Українська Канада
-
Ви плутаєте тепле і м'яке Неявка за повісткою це адмін покарання, адмін покарання ніхто в розшук не подає А за хабарництво кримінал, в цьому різниця Якщо держава вирішить розкрутити кримінальні справи то лише тоді зможе запросити екстрадицію
-
Згадаємо як саме більшість людей опинилось на паромах в Америці з Європи і з України Давайте згадаємо хвилі білої міграції 1917
-
Та я не впевнений що дійде до кримінальної справи
-
Добренько, давайте згадаємо 1945
-
Навряд до екстрадиції дійде. Хіба з німеччини
-
Не зовсім так. Не лише їх.
-
Скільки чоловіків сирійців чи афганців що виїхали і попросили притулку було повернуто додому чи хтось з них був засуджений за відмову служби чи захисту країни за офіційним урядом?
-
Це не зовсім так працює. Давайте розглянемо приклад Сирії 2014-2015 років або приклад Афганістану 2021 року. Було фактично дві сторони - офіційна державна і повстанці чи у випадку з Афганістаном терористи таліби.
-
Звісно, якщо буде процес в подання в розшук
-
І навіть у такому випадку ніхто не екстрадує нікого )
-
Пропозиція або дача хабара це злочин Тому якщо будуть через це екстрадицію проводити то саме хабарників а не через якусь мобілізацію
-
Лол так екстрадиція не через мобілізацію а через хабарництво буде, ви наче не розумієте механізм
-
По перше, я в Україні. І не хабарниця. По друге, якщо ви так важаєте не знаючи мою ситуацію. Йдіть лісом. Через таких псевдо патріотів, все буде в Україні добре
-
Ти не хабарник ти або троль або довбо**
-
Будь яка відмова приймати участь у збройному конфлікті на боці будь якої сторони є законним правом кожної живої істоти згідно законів міжнародного права. Відмова від мобілізації чи незаконний виїзд за кордон є порушенням лише закону України, однак, оскільки Україна визнає женевську конвенцію і статути і норми міжнародного права, то це міжнародне право стає вищим за національне право у випадку захисту особи від загрози втрати життя якщо ця особа не зробила жодного злочину окрім того, що направлене саме на врятування свого життя.
-
Я не буду мовчати, бо я не хабарник і абсолютно законно виїхав з країни. Для безвідповідальності є правоохоронні органи а не ваші зрадницькі фантазії і розповіді про липових родичів
-
Мобілізація це загроза життю Навіть русні видавали наче
-
Ви воюєте? Ні, мовчіть. В мене пів родини на фронті. І я говорила про безвідповідальність командирів і військової системи. Замість нормальних указів через помилку з нашої сторони, гинуть тисячі. Що ж круто. Давайте далі
-
А самі хочуть щоб їм законно усюди паспорти подовжували і давали законні дозволи на проживання
-
Смішно як хабарники тут закопошилися хто гроші на лапу давав щоб з України здриснути незаконно
22 Jan 2023, 19:22
92065/123823
about 2 hours ago