Українська Канада
-
Я не буду мовчати, бо я не хабарник і абсолютно законно виїхав з країни. Для безвідповідальності є правоохоронні органи а не ваші зрадницькі фантазії і розповіді про липових родичів
-
Мобілізація це загроза життю Навіть русні видавали наче
-
Ви воюєте? Ні, мовчіть. В мене пів родини на фронті. І я говорила про безвідповідальність командирів і військової системи. Замість нормальних указів через помилку з нашої сторони, гинуть тисячі. Що ж круто. Давайте далі
-
А самі хочуть щоб їм законно усюди паспорти подовжували і давали законні дозволи на проживання
-
Смішно як хабарники тут закопошилися хто гроші на лапу давав щоб з України здриснути незаконно
-
А ви хочете щоб Україна була під Росією? Навіщо ви тут це лайно пишете? Хто має воювати, якщо всі в Канаду втечуть? Взагалі цей перепис патріотів це так мило 👌
-
Тоді люди подадуться не на тимчасовий прихисток, як зараз всюди, а на реальне біженство Повертатися в такій ситуації ніхто не буде
-
Ну так тоді посольства мають наділити повноваженнями видавати такі документи і взяти можна буде у посольстві такі довідки
-
колись давно здається так справді було, але зараз це не так, нічого військового не потрібно
-
В Україні без військового квитка або довідки з ТЦК новий паспорт не замовиш, таку умову можуть ввести і в посольствах і в консульствах,
-
Це коли заводять справу та є обмеження на пересування А до чого тут виготовлення паспорту ) особа на яку заведено навіть кримінальну справу не втрачає свого права на паспорт 😁
-
Як це неможливо. А коли на тебе кримінальну справу заводять і позбавляють можливості виїхати за кордон? Це як раз таки в рамках закону
-
І як це буде?) Жінки діти теж в Україну?) чи інваліди ))
-
Подовжуєш в консулаті і все на 5 років
-
Посилати чоловіків на фронт, як м'ясо теж не ок. І те, як наші командири на фронті ставляться до військових🙃
-
Не знаю, це так здогадки ) Дивлячись на те що зараз відбувається, я не здивуюсь що так і зроблять
-
Прям усім людям заборонять видавати?))
-
Час покаже як воно буде, ніщо не завадить видати постанову яка заборонить оформлювати нові паспорти посольствам за кордоном, і нікого не буде цікавити чи законна ця постанова чи ні ...
-
Я кажу конкретно зараз про посольство. Не можуть взяти і відмовити у новому паспорті через можливе порушення закону з боку особи
-
Треба бути чесним, купляти липові довідки це теж порушення закону
22 Jan 2023, 19:22
92080/124681
about 2 hours ago