Українська Канада
-
колись давно здається так справді було, але зараз це не так, нічого військового не потрібно
-
В Україні без військового квитка або довідки з ТЦК новий паспорт не замовиш, таку умову можуть ввести і в посольствах і в консульствах,
-
Це коли заводять справу та є обмеження на пересування А до чого тут виготовлення паспорту ) особа на яку заведено навіть кримінальну справу не втрачає свого права на паспорт 😁
-
Як це неможливо. А коли на тебе кримінальну справу заводять і позбавляють можливості виїхати за кордон? Це як раз таки в рамках закону
-
І як це буде?) Жінки діти теж в Україну?) чи інваліди ))
-
Подовжуєш в консулаті і все на 5 років
-
Посилати чоловіків на фронт, як м'ясо теж не ок. І те, як наші командири на фронті ставляться до військових🙃
-
Не знаю, це так здогадки ) Дивлячись на те що зараз відбувається, я не здивуюсь що так і зроблять
-
Прям усім людям заборонять видавати?))
-
Час покаже як воно буде, ніщо не завадить видати постанову яка заборонить оформлювати нові паспорти посольствам за кордоном, і нікого не буде цікавити чи законна ця постанова чи ні ...
-
Я кажу конкретно зараз про посольство. Не можуть взяти і відмовити у новому паспорті через можливе порушення закону з боку особи
-
Треба бути чесним, купляти липові довідки це теж порушення закону
-
Це порушення закону зі сторони посольства, з якого посольство буде так робити)
-
Може й не відмовлять, а скажуть "Треба новий паспорт? Приїжджай в Україну і оформлюй, за кордоном ця послуга більше не доступна"
-
Ні, це неможливо по закону відмовити в паспорті
-
Я про екстрадицію нічого не писав, сам розумію що це нереально, а от з іншим можуть бути проблеми, наприклад якщо у людини закінчиться термін дії закордонного паспорту, новий можуть не зробити
-
Та це фігня. Вони реєстр військовозобов'язаних вже півтора року роблять. Ще на початку війни заявили, що реєстр майже готовий, а виявилось що зараз він ще лиш в планах. Так само і з цим списком буде. Це ж скільки роботи треба зробити, щоб вияснити, хто перетнув кордон по легальних документах, а хто по підроблених. Хто цим буде займатися? Данілов ляпає аби ляпати.
-
Жаль їх цих виїхавших 🤣 Але реально це нічого не дасть, хіба що вони просто не повернуться і будуть намагатися отримати документи іншої держави
-
Так, але ще є додаток до цього: Імена всіх ухилянтів, які виїхали за підробленими довідками, будуть відомі через 2-3 тижні, – Данілов. І ці імена планують оприлюднити. Як мінімум можуть бути проблеми з документами, закордонні паспорти можуть анулювати, ніяку довідку не видадуть ...
-
Це нереально з точки зору закону абсолютно як би не хотів цього Арахамія
22 Jan 2023, 19:22
92088/124695
about an hour ago