Українська Канада
-
Ви зараз говорити про період коли у любій країні є негаразди з економікою (після ковіду). Якщо сімейна пара має $80-90,000 дохід то спокійно зможе комфортно жити і з часом назбирати на перший депозит на дім.
-
Більшість Канади це 50-60к долларів на рік, порівняйте з цінами на житло, освіту та продукти і зробить висновки, що для вас середній клас
-
Більшість Канади це середній клас.
-
Так і є. Бідними легше управляти. Чим людина багатше (до якогось порогу) тим краще контролює своє життя
-
Канадці різні. Є багато і не дуже канадців
-
Сердній клас, «кістяк Канади». Пару раз на рік ходять по фест фудах і все. А бідніші - так - постійно. Я теж свого часу працював на pizza hotline - то в переважній більшості замовляли люди із бідних районів міста
-
Скоріш за все менталітет а не паспорт. Толерантість, привітливість, простота, турботливість, працьовитість, повага та дотримання законів. Думаю цим краще охарактеризувати канадця :)
-
Хто надає?) подивіться на ці черги в фастфудних драйвах, пікап за пікапом. Я як тільки приїхав в Канаду на Ньюфаундленд, то був менеджером в піцерії в домінос. Я бачив як там люди просто 200 піцц на годину замовляють з 4 вечора до 10 кожен день. І після цього я в житті більше не повернусь в індустрії їжі швидкої.
-
На те воно і fast food also known as garbage food. Канадці надають перевагу домашнім стравам, інколи доставка їжі і інколи ресторан :)
-
Згоден
-
Українці теж різні
-
Хм, ну якщо прив’язувати це лише до громадянства, то я думаю, що дивно, якби індуси з канадським громадянством казали які українці класні, а індуси ні, і точно би так не говорили китайці з канадськими паспортами. Канада ж вона дуже різна так само як і канадці різні. В більшості коли українці говорять про канадців, то вони думають що це білі люди, що живуть в Канаді і народжені в кількох поколіннях. Однак, канадці дуже різні.
-
Машини які варять каву в хортонсі регулярно міняють, купляють новіші, постійно роблять upgrade;)
-
Не цікавилася, не звикла до напоїв з цукром😁 але бачила, коли купляли напої в костко.
-
Так краще ж про смаки кави сперечатись ніж обзивати один одного бидлом)
-
Та тут загалом помітили мак такий більше низької якості фастфуд, в Європі він якось навіть оформлений краще