Українська Канада
-
На Ньюфаундленді треба платити цукровий податок за каву в хортонс?) бо я якраз поїхав як його тільки ввели
-
Якщо питания про смак кави - не смачно без цукру😂
-
А скажіть, будь ласка, хто вже в Канаді давно, ну та навіть як і не дуже давно. Яка у вас думка про тім хортонс?
-
Вони?)
-
Не рипайтесь)))) Типова бидлота
-
А що робить людину канадцем? Паспорт?
-
Дозвольте поцікавитись, а коли ви кажете канадці то ви маєте на увазі людей з білим кольором шкіри нащадків ірландців, британців, французів? Чи може ви маєте на увазі першу націю, що жила тут задовго до білих колонізаторів? Чи може ви маєте на увазі людей, що приїхали з Індії, Китаю, Філіппін, Мексики, України? Хто для вас канадці?
-
Прямо таки "багато українців"? Щось Вам дуже не повезло з оточенням. Ось я, наприклад, жодного такого українця не знаю. Більше скажу, канадці у приклад індусам та іншим ставлять саме українців за їх добру роботу і поведінку. Звідки у деяких особистостей жада обсерати співвітчизників, обобщати окремі випадки, клейма ставити на всіх? Може про себе пишуть?Ганьба!
-
Я намагаюсь зрозуміти закономірність поведінкових звичок. Я не намагаюсь роздавати дурні поради чи пробувати в кепські жарти. Проте, я згоден, що цей коментар не несе в собі нічого розумного чи суттєвого як і більшість «таких» коментарів. Мабуть, це від якогось певного незадоволення собою люди беруться вчити інших життю на свій лад, а може якісь ментальні проблеми. Проте, українське комюніті мало би трохи повчитись взаємопідтримки один одного, а не критики. Загалом, саме так роблять представники однієї діаспори за кордоном (китайці, мексиканці, індуси), хіба що ото москалі між собою сруться, так що ми будемо брати приклад з найгіршого що є в цьому світі?
-
Якщо є важливі справи, які слід закрити, то яка необхідність їхати зараз? Потім через таких українців блокують карти просто так, щоб прийшли і довели, що знаходитесь у Канаді – показуєте документи, де живете та працюєте. Поки ми жили в готелі - багато українців взяли кредити на телефон і після безкоштовного проживання в готелі повернулися назад. Це було в лютому. Дехто й досі пише, що може повернутися. Ходять зі старими андроїдами, а в Канаді з'являється життєва необхідність купити в кредит останній айфон і звичайно максимальний. Але, звичайно, всі вони потім повернуться і все виплатять. Вірите?