Українська Канада
-
Прямо таки "багато українців"? Щось Вам дуже не повезло з оточенням. Ось я, наприклад, жодного такого українця не знаю. Більше скажу, канадці у приклад індусам та іншим ставлять саме українців за їх добру роботу і поведінку. Звідки у деяких особистостей жада обсерати співвітчизників, обобщати окремі випадки, клейма ставити на всіх? Може про себе пишуть?Ганьба!
-
Я намагаюсь зрозуміти закономірність поведінкових звичок. Я не намагаюсь роздавати дурні поради чи пробувати в кепські жарти. Проте, я згоден, що цей коментар не несе в собі нічого розумного чи суттєвого як і більшість «таких» коментарів. Мабуть, це від якогось певного незадоволення собою люди беруться вчити інших життю на свій лад, а може якісь ментальні проблеми. Проте, українське комюніті мало би трохи повчитись взаємопідтримки один одного, а не критики. Загалом, саме так роблять представники однієї діаспори за кордоном (китайці, мексиканці, індуси), хіба що ото москалі між собою сруться, так що ми будемо брати приклад з найгіршого що є в цьому світі?
-
Якщо є важливі справи, які слід закрити, то яка необхідність їхати зараз? Потім через таких українців блокують карти просто так, щоб прийшли і довели, що знаходитесь у Канаді – показуєте документи, де живете та працюєте. Поки ми жили в готелі - багато українців взяли кредити на телефон і після безкоштовного проживання в готелі повернулися назад. Це було в лютому. Дехто й досі пише, що може повернутися. Ходять зі старими андроїдами, а в Канаді з'являється життєва необхідність купити в кредит останній айфон і звичайно максимальний. Але, звичайно, всі вони потім повернуться і все виплатять. Вірите?
-
Я ніколи не розумів народної забави української - сперечатися і на все давати свої коментарі. Цікаво, чи справді людям це до душі? Скільки живу, скільки не розумію.
-
Причин може бути багато. Так я серйозно вважаю, що іноді може так статися, що людині потрібно повернутися і доробити усі справи. Це точно не нам засуджувати. Урядом створені чіткі правила і ніхто нічого не порушує. Те що наші люди дивляться на це скрізь свій погляд та свою призму то питання то них, а не до цієї дівчини.
-
Причина приїхати і поїхати одна - отримати гроші. Усі нормальні люди закривають усі свої справи в інших країнах і лише тоді їдуть підкорювати нову. Ви серйозно думаєте, що людина приїде по гроші, а потім ще раз витратитися на проїзд? Через таких людей погане ставлення до українців, тому відповідають як вважають потрібним.
-
Хлопці, таке відчуття що дівчина до вас додому проситься. Ви що знаєте її історію, чи причину чому вона хоче приїхати та поїхати? Звідки стільки іронії? Вам би точно сидіти та мовчати. Я прошу вибачення але то явно зайве коментувати кожен запит людей.
-
Та ні, за КУАЕТ не депортують 😂
-
І так без кінця поки не депортують 😂
-
Так. І потім ще раз можна $3,000 отримати