Українська Канада
-
я розумію
-
наскільки я знаю то мовні курси там теж будуть
-
в Україні працював менеджером з продажу, але я не думаю що це щось змінить в Канаді)
-
тоді як я розумію залишається лише низькокваліфікована робота або якщо є то робота де навчають
-
а що для цього потрібно?
-
що ви маєте на увазі під «статусом»? не шарю взагалі
-
Перш за все, визначтеся заради чого ви їдете до Канади? На світ подивитися і повернутися додому, чи залишитися в Канаді на постійно, отримавши постійний статус, який ще називають PR або permanent residence? Якщо залишитись, то так, їдьте до Манітоби, знаходьте будь-яку роботу на фул-тайм, працюйте півроку і подавайтеся на PR. Якщо маєте хоча б якусь післяшкільну освіту з дипломом, хоча б ПТУ, або ще краще бакалавра уже, і ще хороший рівень англійської мови, то шанси залишитися у вас хороші.
-
В залежності від провінції і програми, через яку Ви будете йти. В Канаді більше ніж 80 міграційних програм. Деякі з них відносно прості, а деякі максимально складні. Скрізь різні вимоги і різні принципи відбору. Тому в даний момент тільки гугл може тобі допомогти 😀
-
Дивлячись що ви за менеджер і яка англійська. Мій чоловік був топ- продажником в Україні багато років . Тут також пішов через 3 місяці в таку саму компанію, не топ, але в ту саму сферу. Продажник повинен мати добру англійську, підвішений язик і вміти подобатись багатьом людям, справляти враження.