Українська Канада
-
Є громада, сейф патрулі з простих людей на добровільних засадах, є круги підтримки, але вони борються з наслідками і допомогають, як можуть, але причин ніхто не усуває
-
Якраз ви не праві, громада є, в сильна.
-
Ось вам і громада, до влади дорвався і забув все що обіцяв
-
Кожен новий мер Вінніпегу обіцяє вирішити проблему даунтауну, але після виборів все забувається )
-
Це президентський прийом доречі😂
-
Канада є правова держава. От мені цікаво, як би ви це виправили, не порушуючи права бездомних? Закон їм не забороняє бути на вулиці. У Києві на Хрещатику у переходах також купа безхатьків.
-
Дуже довго писати, але результат буде в тому, що кількість безхатьків не буде рости, а навіть зменшуватися з часом
-
Можливо 😁 Ви знаєте як працює мозок людини або пропаганда реклама?) Environment forms you
-
Без порушення їхній прав це не можливо зробити.
-
Чи збережуться кредитні бали (credit score) при повному переході з CIBC на Simplii (з закриттям CIBC рахунку)?
-
(7 + 8) Sanchez Mari, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Їм треба по факту, він обов'язковий. Але пройшовши, можна також податися на зняття обмежень з ворк перміту. До речі, в Манітобі медогляд безкоштовний для українців по CUAET.
-
Та я так i хочу тут е пкретедоватi компанii
-
Якщо ви ше не в Канаді - можна пройти і в іншій країні, може бути дешевше навіть
-
Хоча я вот поiхати думаю вже давно в Канаду зробив бы як би хочь трохiбiльше грошей було
-
Та зрозумiло, тiки в канадi таке ))) ну як то кажуть своi правила
-
Ну розширити ВП - так, але і в цілому, радять то зробити, в мене професія не потребує медогляду, але я пройшов, шоб було
-
Скажить а це треба щоб в щагалi розширити воркпермiт щаоб можно було працювати во всiх сферах чи це поосто iм треба по факту твiй медогляд
-
Мы были в Калгари в Center Street North Medical Clinic, там украинка на рецепции, потому сказали по-украински, а вообще так и говорить, I need to pass the blood test and x-ray for immigration
-
Приходжу в клінику (в мене контакти є). Що питати? Що хочу пройти Medical exam?
22 Jan 2023, 19:22
92421/124560
about 2 hours ago