Українська Канада
-
Робити дитині візу.
-
А ви вже в Канаді? Ви опен ворк перміт отримаєте, коли вже прилетите в Канаду в першому аеропорту. І якщо прилетите до 31.03.24. Зараз у вас тільки віза, як я розумію.
-
Дякую
-
Це типу просту візу
-
Дякую
-
Біометрія не потрібна , а віза дитині обовʼязково потрібна . Інакше ви не сядете на літак без візи
-
Ми як подавались на Cuaet,то дитину вказували,але ніяких документів ні листів не приходили на дитину,вона булав вказана….
-
Звичайну, я думаю мають дати якщо додати explanation letter
-
Це напевно в посольстві треба запитати….
-
Таку яку у батьків візу . Але програма закрита, я не знаю як вам подаватись зараз .
-
Так, без варіантів. Навіть додати дитину до свого паспорта з візою не прокатить
-
Попробую…дякую
-
Ну тоді на дитину ще можуть розглядати. Це часта практика коли батькам вже дали апрув, а дитині ще ні. Спробуйте подзвонити і пояснити ситуацію. Щоб було дешевше я проплатив скайп на кілька доларів, бо до Канади звичайним звʼязком недешево дзвонити
-
Ми подавались з самого початку запуску програми , в перші дні . Дітей вказували . Отримали візи та ворк перміт на кожного .
-
У вашому кабінету спробуйте знайти контакту інформації, та можливо получиться дізнатись що робити в такому випадку . Якщо ні, то мабуть як звичайну візу без програми CUET
-
як можна відмовитись від номінації?
-
Манітоба. Ми не встигаємо зробити паспорт дитині, а було всього лише 60 днів на подачу. Треба написати причину відмови також?
-
Написати до провінційного органу листа, що ви відкликайте свою аплікацію. Це у Манітобі чи десь інакше? Для Манітоби пишіть сюди immigratemanitoba@gov.mb.ca
-
Це ок. Ніякого у вас статусу і не було.
-
Дякую! А чи впливає якось такий досвід із втратою статусу на майбутню подачу?
22 Jan 2023, 19:22
92476/123911
about 4 hours ago