Українська Канада
-
Ну так вони і тут будуть жалкувати )) людина вона така
-
Якщо дуже кортить, то треба робити, а то потім будете жалкувати ) Але тільки після того як будете мати тут роботу. Без роботи так на удачу то хіба що у Штати поки ще можна, в Канаду буде важко, кошти швидко закінчаться
-
Давайте мінятись🤣🤣
-
Переїхали і дуже раді)
-
Але ми дуже хотіли до Канади) В Англії також мали де жити, була робота, багато друзів, але не лежала душа. Переїхали майже 6 місяців тому і дуже щасливі поки😅 Рівень життя навіть покращили, але дуже багато залежить від вашого настрою та цілі. В нас була ціль і Канада її виправдала)
-
Якщо мета заробляти більше, то скоріш за все не вийде, зарплати тут не високі якщо порівнювати у тими ж Штатами, а ціни на усе вищі
-
Де безкоштовні сімки
-
(4 + 1) +380, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Безкоштовні сімки, не зовсім безкоштовні. В аеропорту видають оператора Fido здається на 40gb і абонплата 40$ в кінці місяця. Проте до цих сорока доларів плюсуйте ще 60 за активацію номера (одноразово).
-
Москалику, ти клавіатуру для початку українську встанови, і не будь посміховиськом, стрибаючи туди і назад з англійською "і" 🤡
-
(4 + 5) @veraalla, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
посилання на loanconnect скачало мені файл на пк, це не сайт навіть
-
Скріншот не можна кидати, можу показати.
-
посилання веде на скачування якогось файлу, перевірка через virus total помітила 2 вредоносні файли. Група зіскамилась чи як?
-
ок, зрозуміло. вже думалось що вірус залетів на пк.
-
що то за посилання було і чому на ньому в virus total позначка з фішингом стоїть?
-
Немає сенсу.
-
Чи можете порадити якогось з оптимальним співвідношенням кількість гб/ціна? (гадаю безлічі українців, котрі щойно прилетіли ця інформація буде дуже актуальна)
-
моя родина і мої друзі користуємося вже рік freedom mobile www.freedommobile.ca/en-CA/bring-your-own-phone у нас пакети по 35-40 дол на місяць за 20-30 гб
-
Там ніби тільки 100 хв
22 Jan 2023, 19:22
92505/124586
about an hour ago