Українська Канада
-
А з яких країн по ній неможна летіти?
-
По фойлесс візі можна летіти не зі всіх країн. Також ця віза лише на півроку, одноразова. Так, можна отримати ії і полетіти одразу, а потім вклеїти, але не всі їдуть в найближчі півроку, хто не спішить — вклеює
-
Всім привіт! Розкажіть, будь ласка, детальніше про фоіл лесс візу З нею можна летіти, а вклеїти вже там на місяці? Чому тоді всі отправляють чи везуть паспорти на вклейку? Чи не простіше одразу летіти?
-
Любі друзі підкажіть будь-ласка яким чином можна продовжити Стаді-перміт? Чи обов'язково робити паспорт? Де можна зробити паспорт у Вінніпезі? Буду шалено вдячна!
-
аnecdotos з грецької - "невиданий", то будь яка історія, випадок який не був ще опублікований
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка стоматолога ( хорошого, та не за всі гроші миру) Burnaby, New Westminster. Дуже терміново
-
По-перше, ви написали українською мовою, а не англійською. І якщо вже бути дотепним- anecdote означає жарт, смішна історія. Як на мене, це звичайні історії з життя новоприбулих українців, на анекдоти мало вони подібні, все-таки. І взагалі, ситуація скоріше сумна, ніж смішна коли бачиш тих українських людей, які приїздять в канадські аеропорти зараз…
-
Доброго вечора. Підкажіть, які рекомендації. Переліт Відень-Франкфурт-Ванкувер. Але між пересадками Франкфурт-Ванкувер загалом 1 година 40 хвилин. Чи ризиковано це? Які поради і хто як летів. Дуже дякую за відповідь
-
Дивні анекдоти… Коли сміятися ?
-
Добрий вечір! Шукаю компанію для переїзду в січні/лютому з Варшави до Вінніпегу. Кому цікаво напишіть будь ласка в особисті. Дякую !
-
Яка мєрзость
-
“де свинина може використовуватися для годування свиней” Щооо? 😳
-
Так, мабуть щось там не чисте ... Дякую
-
Вас обманули, чи хтось хотів з вас взяти таким чином гроші
-
Дякую 💙💛
-
В приватному чаті опишіть мені детально вашу справу можливо я зможу допомогти порадою
-
Ви а якому місті, країні?
-
Ще не знаю:( Поділіться, будь ласка, в яких пунктах це можливо... Якщо знаєте
-
Куди треба їхати?
-
А що для цього потрібно? Їх якось повідомити?
22 Jan 2023, 19:22
9257/123850
about 9 hours ago