Українська Канада
-
Керівництву росії якось треба буде піти за залізний занавіс. Їм треба поразка від НАТО, типу увесь світ був проти них, а не Україна розтрощила "вторую армию мира". А за зброю українці дійсно мають бути дуже вдячні США, Канаді, Польщі... - усім країнам, які допомогли. Страшно уявити, що було б з Україною без цієї зброї.
-
Щось мені це нагадує, а потім, напевно, має прийти до влади харизматичний управлінець, скривджений поразкою, з наміром відбудувати величчя "держави"
-
Німецька нація з їхнім художником і за сумісництвом фюрером Адольфом Алоїзовичем була тимчасово хворою. Потім прийшло прозріння. До росіян прозріння не приходило ніколи. Це ж як треба зневажати власний народ, щоб ката, за життя прозваного "Ніколашка Кривавий", взяти і канонізувати! Не здивуюсь, якщо вони колись ще й путіна канонізують і будуть молитись на нього. Ще один "страстотерпец" буде. Вони там і за Сталіна молєбни служать.
-
Fallout IRL💀💀
-
Ну а в мого чоловіка є співробітниця, в неї син дорослий і його друг вирішили піти добровольцями , бо вчились же! Друга вбили в Україні вже. Син тільки збирається. Що далі від всьооо військового, то краще. Ще не вистачало, щоб мій син, якого я вивезла з війни, одного разу навчився і вирішив добровільно піти…
-
Він не добровільно піде, держава через пропаганду візьме над ним контроль і він захоче піти.
-
@banofbot