Українська Канада
-
Ви можете взяти готель від федерального уряду на 14 днів
-
Ви впевнені, що вони не подбали про це самі? Сумніваюся, що родина з 2ма малими дітьми їхала в нікуди.
-
Привіт, є тут мами з дворічними дітками?
-
Ви прийшли Вас зустріли Перевірили документи, запис і провели далі
-
Можете і раніше прийти Черги як такої немає
-
Ті, хто здавав біометрію в Києві - підкажіть будь ласка, а як все відбувалось? Якщо є запрошення на зазначений чіткий час, то так і є? Чи там черги та все інше?
-
Хвилин 10
-
Дякую! А скільки часу - все це приблизно займає?
-
(5 + 10) @dagger_exe, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Хтось знаєш можливо по візі w-1 куает можна приїхати як турист на днів 10 і назад в Україну?
-
Не наступного дня. А через декілька годин
-
Я з самого ранку почав швидко речі збирати, і в Польщу виїхав, і, як виявилося - недаремно, наступного дня вже не виїхав би, і не потрапив би до Канади.
-
До обіда або до 14:00, не пам'ятаю але в той же день було прохибитид
-
У першу добу можна було виїхати
-
(2 + 8) Мира, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день! Порекомендуйте, будь ласка, контакти юриста в Торонто, хто займається питанням відкриття фірми, а також бухгалтера🙏. Дякую!
-
Доброго дня, забрав візи. Наче знову вклеюють на 10 років з типом W (до спливу паспорту діє). Я очікував на три роки. А дитячі точно з типом V будуть повноцінні в плані навчання? Цікаво чому на 10 років.
-
Як турист побувати в Канаді
-
Я не всю планую А так Торонто, Калгарі Дякую за інформацію
-
Я з сімʼєю зараз в аеропорту чекаємо до ранку на літак може хтось міг би приютити?
22 Jan 2023, 19:22
92719/123850
about an hour ago