Українська Канада
-
Де можна прочитати інформацію що з цим робити? ДЯКУЮ
-
Я би не сказав що Лондон дешеве місто. Далеко від Торонто так, але ціни там не набагато нижчі Ніагара Фолс з усіх 4 виглядає найкраще ✌️
-
Наскільки пам'ятаю foil-less visa приходила на email
-
Підкажіть будь ласка як швидко зараз відкривають карту в банку? Чи потрібно запис завчасно в банк?
-
Доброго дня, порекомендуйте будь-ласка перекладача для банківсьої виписки с укр на англ, бажано шоб оплату брав тільки за літери, але буду вдячна за будь-які варіанти! Дякую
-
Ви маєте на увазі, що в фінальному документі цифри не мають бути?
-
цифри мають бути, але я чула що деякі перекладачі не беруть оплату за переклад цифр. Тільки за переклад літер. Але буду вдячна за контакт перекладача в будь якому варiантi)
-
Якщо ПриватБанк, то там є можливість обрати виписку англійською мовою
-
Думаю, що теж є. Зверніться для початку в банк
-
Ні, це з УкрСіб Бізнес Дякую Та все одно потрібен переклад
-
Виписки з банку, на якій є "мокра" печатка буде достатньо
-
Та це для Кан.податковоі Ім мабуть треба офіці.переклад.
-
Спілкувались з банком. У них нема можливості на англ. Виписка у нас є. Треба перекладач. Дякую)
-
Зрозумів)
-
Одні мати.... Мало того що навіть гамно за нормальні гроші не купиш, так ще й взагалі нічого не зможеш купити. Кончені....
-
Добридень. Ми вже майже рік перебуваємо в Канаді, і моя дружина ніяк не може знайти роботу. Мені пощастило, Archway допомогли. А так би теж, можливо, сидів би на голій дупі. Так ось, у неї хороше резюме, чудова англійська, але немає машини. І вже кілька десятків відмов навіть з тих місць, як Доларама, Макдональдс і таке інше. В чому може бути причина?
-
Я не рахував. Вважаєте, треба кілька разів кидати резюме, щоб потім ще більше відмов було?
-
Це скільки приблизно? 50, 100, 200 на місяць?
-
Багато
-
Скільки резюме вона відправляє на місяць ?
22 Jan 2023, 19:22
92902/124535
about 3 hours ago