Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка як швидко зараз відкривають карту в банку? Чи потрібно запис завчасно в банк?
-
Одні мати.... Мало того що навіть гамно за нормальні гроші не купиш, так ще й взагалі нічого не зможеш купити. Кончені....
-
Добридень. Ми вже майже рік перебуваємо в Канаді, і моя дружина ніяк не може знайти роботу. Мені пощастило, Archway допомогли. А так би теж, можливо, сидів би на голій дупі. Так ось, у неї хороше резюме, чудова англійська, але немає машини. І вже кілька десятків відмов навіть з тих місць, як Доларама, Макдональдс і таке інше. В чому може бути причина?
-
Я не рахував. Вважаєте, треба кілька разів кидати резюме, щоб потім ще більше відмов було?
-
Це скільки приблизно? 50, 100, 200 на місяць?
-
Багато
-
Скільки резюме вона відправляє на місяць ?
-
Ви поради питаєте чи самі все знаєте ? Я не вважаю, а бачу по своїм знайомим , які знайшли роботу за 2-3 місяці, маючи англійську, причому в офісі, навіщо їм в МакДональдз з чудовою англ? Це 200 резюме на місяць. Не 50 на місяць, не 200 за півроку або рік. Не «я думаю, що дуже багато відправив». А 200 за місяць, 300 за 2 місяці може бути ще.
-
Кінчені
-
Зараз дуже важко знайти роботу в Канаді без канадського досвіду я маю наувазі низко оплачувані я маю на увазі провінцію Онтаріо англійський на середньому рівні на повний час це практично неможливо