Українська Канада
-
Ви говорите як мій чоловік один в один 🤗 Женя це ти?😆 За стільки років що я тут проживаю ціни впали космічно тільки раз на бензину під час ковіду, було $0.67, ну і мортгідж рейт був смішний - 1.6% в рік можно було взяти, а в так нічого нового в Канаді постійно ціни ростуть як на дрожжах;)
-
У мене кент був в ПАР в 2010 році як спортивний журналіст. Коли було багато людей, чорні грабували і гвалтували вболівальників з інших країн. Місце поліція на це попросту закривала очі. Залишити речі в номері а ввечері прийти в пустий номер - це була норм. Манделла зруйнував цю країну.
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/ndp-election-promise-manitoba-health-professionals-1.6968051
-
Доброго ранку. (Чи вечора) Будь ласка підкажіть стосовно в’їзду до березня Канади стосовно нових правил Маю візу та ще не в’їхала Можливо є посилання на інформормацію.
-
І за всі ці роки я не втрачаю надії😂! Може цього разу таки зроблять 🙏
-
Може вони і робили рейди і заробляли 😂
-
Це регіональна політика цін на ігри. Так завжди було, в Польщі теж буде ціна як в Канаді на ігри.
-
Політики вміють тільки пи&#-₴+. Якщо б хотіли зробити, то зробили б. Будь-яку проблему можна вирішити навіть даунтаун
-
Вітаємо, Victoria! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Здравствуйте, Я ожидаю получение нового Work Permit, и на данный момент у меня есть лишь "продление" на 3 месяца, которое заканчивается через неделю. К сожалению, новый Work Permit до сих пор не поступил мне в распоряжение. Может кто-то из вас знает, как продлить это "продление"? 😅 Спасибо заранее за любую информацию или совет!
-
Безкоштовно навчаю англійської мови діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант філології, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім мирного неба!☀️