Українська Канада
-
Дистанційні ? Оптіма, джерело, Афіни, альтернатива, буквік (вони білінгвальні нуш плюс Кембрідж).
-
Доброго дня, підскажіть хтось будь ласка. Я приїхав в Канаду по фоіл-лес візі, був в Канаді трохи більше року і довелося терміново виїхати, візу я не вклеїв у паспорт. Тепер треба робити нову візітор візу… Так от, підскажіть будь ласка чи можна відправляти заявку через CG key чи потрібно подаватися через «новий» портал ircc (той самий що і по cuaet)? Чому питаю? Тому що якщо написати apply for a visitor visa, то відкривається сайт уряду Канади і посилання відправляє на вкладку де потрібно зайти у аккаунт cg key і звідти подаватися.
-
уряд не збирається якийсь аналог cuaet робити ще?
-
Хто робив для міграції переклад диплому через Wes? Що після оплати робити? Просто завантажити фото в профіль? Чи ще якісь мувментс?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, за яким лінком на сайті IRCC я можу прочитати детальну інформацію про УСІ федеральні та провінційні програми Канади?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, за яким лінком на сайті IRCC я можу прочитати детальну інформацію про УСІ федеральні та провінційні програми Канади?
-
Всім доброго дня...хто знає чі будуть,ще безкоштовні рейси з Європи до Канади і які міста .... дякую
-
Скажіть, будь ласка, якщо їхати в Калгарі в хост сім’ю на декілька місяців для старту, то скільки приблизно треба мати коштів з собою? Я одна, без тварин, цікавить мінімальний рівень $ для виживання. Планую одразу почати працювати.
-
Дякую!