Українська Канада
-
В Украине только западная часть говорит по украински а их война даже не затрагивает
-
Я с Бахмута и там всю жизнь говорил по русски так что не нужно меня учить
-
Добрий день, хто знає де в Британській Колумбії є готелі на 14 днів, але мені потрібно на 1 день, чи можно так и чи взагалі вони там є?
-
а ви справді з України? )) я виріс в Мелітполі, місто російскомовне, але всі сусідні села балакають на суржику
-
🔫 @armen_bagiyan кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @SVasyl, Kateryna S, @matr1x_panda, @uftang, @dbbooo Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хорошо я буду стараться
-
То ж я про що ) це не заважає мені спілкуватися українською )
-
Не у меня в профиле японские символы
-
Тоді не тут , шукайте іншу групу і хоч на японській спілкуйтеся )
-
зрозуміло, латентна русня
-
В цій групі не Ви встановлюєте правила, не подобається то не спілкуйтеся , вийдіть )
-
И они качают права за Украинский язык
-
А правила на Вас не розповсюджуються ? А я з Херсону, все життя розмовляла російською і нічого , не зламалася щелепа перейти на українську .
-
біля іміграційних офіцерів працюють волонтери, у них треба питати, нам пропонували, але нам не потрібно було
-
Хтось чув за цей мовну допомогу українцям? x.com/eslukrainians/status/1701443917907104090?s=46&t=ZML2QNa4CvxzQnUZgYsQbg
-
"success" afaik
-
Волонтери від якоїсь організації?
-
Дивно, я з Чернігова, усе життя розмовляв на російській бо так історично склалося. Але ж в школі вчилися на українській мові. Взагалі не розумію чому таке дике відторгнення до української мови, ми все ж таки жили в Україні а не в параші
-
На паперах так і є. Але ви просто ігноруєте факт формування людини через інформацію. Можно що завгодно написати и дати можливість, але сформувати людей таким чином, щоб їм ніколи не хотілося щось робити і зменшити їх енергію. Це як експеримент про вивчену безрадність с собаками, може не ідеальний приклад, але так працює подібне
22 Jan 2023, 19:22
93171/123823
about 8 hours ago