Українська Канада
-
Львів)
-
А де біометрію здавали?
-
Добрий вечір чи день. А більшості людям лист на вклейку візи приходить довше ніж місяць? Чи це просто обрані попадають так🥲
-
Хто знає хорошого інструктора по водінню в Торонто?
-
Можливо є електронна адреса куди їм написати?
-
Я поїхали з Канади, а мед.огляд не пройшла, мені вдруге просто приходять листи, щодо мед.оглчду. Коли потрібно було покинути країну, я про це зовсім забула
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь-ласка, чи хтось поїхав з країни і не пройшов мед.огляд, чи приходили вам листи на пошту від уряду, що якщо його мед.огляду не буде, то будут проблеми?
-
Чат GPT у допомогу
-
Якщо просто шукати роботу щоб з голоду не померти, то треба
-
Поняла, спасибо
-
І під кожну вакансію написати резюме. 100 вакансій і 100 різних резюме
-
Будь ласка, підкажіть як знайти роботу, я вже 2 місяці в Торонто, а знайти взагалі неможливо, може хтось знає якісь сайти, чи розкажіть як вам вдалось, методи😅
-
Дякую
-
Дякую
-
Доброго дня, хтось летів з пересадкою в штатах чи взагалі можна так летіти? Я чула, що треба віза американська для пересадки
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка. Як зараз відбувається процес заміни українського водійського посвідчення на канадське в Торонто? Потрібно проходити тести, навчання? Чи як?
-
Всім привіт, можливо хтось підкаже як діяти і куди звертатись якщо роботодавець не заплатив за виконану роботу та ігнорує дзвінки та емейли ?
-
Добра ціна для Торонто
-
Але враховуйте що це буде довгострокова оренда (на рік), короткострокова буде дорожче
-
Добра ціна 👍🏻
22 Jan 2023, 19:22
93274/123900
about 4 hours ago