Українська Канада
-
Біометрію здала 20.12, запит на вклейку 5.01. Якщо брати в розрахунок свята, то дууууже швидко) Так що Ви ще чудово встигаєте!
-
Чогось видалило скріншот, я в хітроу 5 годин 17 січня, теж багаж, 4 години мені здається вже можуть бути проблеми, якщо запізнення буде. Прямую в Едмонтон
-
Я лечу післязавтра ось так:
-
Доброго вечора! Чи є тут ще хтось, хто тільки заповнив анкету, чекає на здачу біометрії? Як гадаєте, чи встигнемо отримати візу до 31 березня? А якщо вклеять пізніше, чи отримаємо тоді WP? Шкодую, що не зробила візу раніше 😌 Поділіться оптимізмом, будь ласка ☺️
-
Отож 😁
-
На двох вийшло 500 євро, але ж то у жовтні будо
-
На тікетсюа брав на початок березня в дві сторони в Вінніпег з Польщі без багажу за 670$.
-
Кажуть є не дорогі квитки з німетчини десь по 500 євро за людину
-
Точно такий же рейс, але на лютий брав. Але з жовтня подорожчало у двічі
-
На booking
-
Добрий вечір, хтось купляв квитки з пересадкою в Лондоні (Хитроу) ? Підскажіть з пересадкою в 4 години реально все встигнути? є багаж
-
Дуже дякую
-
Сайт Condor
-
Скажіть будь ласка,через яку програму вы купували квиток ? Дякую
-
🔫 Алина Алина кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vitdenw, Dinara Zhurgunova, @TSemchenko, У К, @zaznazjun, @serafim9570 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Варшава - Франкфурт - Торонто- Виннипег. 650 евро. Брала 6 числа на 18е
-
Така сама проблема . Не знаю що робити .
-
Якщо не складно, які пересадки і чи зі змінами аеропорту?
-
Якщо не секрет,яка була вартість квитка ?
-
Condor, сама бронювала усе на сайті. Входить багаж 23 кг+ручна 8кг і адекватна вартість
22 Jan 2023, 19:22
932/125360
42 minutes ago