Українська Канада
-
Доречі дуже зручно переводити гроші на українські карти (монобанк) через Apple Pay
-
Чи можно відправиляти гроші тільки в Україну чи в обидві сторони?
-
Я теж хочу
-
Же можна поидбати? 🤔Цікаво так…
-
Підкажіть будь ласка , якщо у людини ворк віза ,можливо по ній виїжджати з країни та заїжджати повторно ?
-
так, відправив
-
Дякую, можна в пп?
-
Моїй мамі ця дівчина з Києва робила в минулому році. Можу кинути сюди або в ПП всю інформацію, яку вона мені надала у фейсбуці www.facebook.com/profile.php?id=100001556314299
-
Доброго дня. Мамі дали візу, підкажіть надійну компанію в Києві або процедуру, яка може допомогти з вклеюванням візи у паспорт. Дякую.
-
Та він з дружиною бувають у нас в гостях а ми в них....і вони презентували нам екземпляри цих книг (укр.і англ. версія) З захопленням прочитав...
-
Я живу поряд з онуком Августина )))
-
А в аеропорту як мені попасти до офіцера?
-
Помилка у даті закінчення перміту. Замість 2026 р. написано та ж дата , що й видано
-
Вітаю! Прилетіла вчора в Саскачеван. В аеропорту Торонто видали work permit з помилкою. Є в групі, хто мав таку ж проблему? Як ви її вирішували?
-
Ясно, дякую 🙏
-
(2 + 10) Beautiful person, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вакансії якого напрямку?
-
(1 + 10) @Youcandoanythingyousetyourmind, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, 🕊Ксения💙💛❤️! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Якщо робртодавець на це піде, то ворк перміт буде закритий, (під вашого роботодавця) з усіма витікаючими, як я розумію
22 Jan 2023, 19:22
93355/123821
about 8 hours ago