Українська Канада
-
(2 + 10) Beautiful person, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вакансії якого напрямку?
-
(1 + 10) @Youcandoanythingyousetyourmind, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, 🕊Ксения💙💛❤️! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Якщо робртодавець на це піде, то ворк перміт буде закритий, (під вашого роботодавця) з усіма витікаючими, як я розумію
-
А в Калгарі бувають такі ярмарки, не підкажете?
-
Супер додаток, багато разів ним користувався і буду.
-
(5 + 5) @ViA2022, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 10) Даниил, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 9) Fozzy, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Шановні, вітаю. Хочу в банку Канади купити трошки сувенірної продукції з доставкою в Україну, але не розумію, як то легально зробити. чи може хтось підказати варіанти?
-
(10 + 1) Tanya, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт! Я Микита, барбер, стаж понад 8 років. Майстер із м. Харків | Працюю за адресою 43 Roncesvalles Ave, Toronto
-
Дуже круто! Але тут реклама заборонена, вам забанити можуть
-
не знав вибачаюсь!
-
Hey ✌️
-
Есть кто в Онтарио , Вон, может доставить алкоголь?
-
Міста New Brunswick не потрапили в рейтинг, бо нижче 35 місця? 😂
-
Дивно що немає Сент Джонсу та округи. Ціни виросли тут просто нереально. Двокімнатна квартира куштує на рівні Квебек Сіті якщо не вище і точно дорожче ніж у Саскатчевані 🥲
-
Привет всем Может у кого то есть гривна на карте,в обмен на евро или долар🙏🏼
22 Jan 2023, 19:22
93370/123932
about 4 hours ago