Українська Канада
-
Євреї з Німеччини здебільшого встигли врятуватись, а ось з територій які були окуповани - ні
-
А мені пращури мої по барабану, мені важливіше нащадки. Мій прадід був партизаном у Білорусі
-
Колоніальні війська, це як буряти зараз у росіян
-
Лол, навіть цей дід був з якогось підзалупська під Тернополем. Невже люди реально вірять що люди з тих регіонів були такі обізнані в нацистські ідеології верховенства арійської раси 😂 Дай бог в тих селах хоча би читати вміли Так і працює СССР/російська пропаганда, все що проти нас - нацизм або загниваючий захід. А те що красні хірачіли мільйонами не рахуючи - "не правда, вы всё врёте".
-
Так і було. Я це прекрасно розумію. Для нацистів локальні формування це просто шестьоркі. Але мотивація цих людей які шли в ці формування явно не була базована на арійській расі і пропаганді.
-
І якось похер ким що комусь не подобається. Нюрнберг не знайшов злочинів. Якщо хтось не погоджується з нюрнбергом - отже не вважаєш постанову суд не легітимним. Вважаєш суд не легітимним - публічно висловлюєшся про відсутність холокосту в 1939-1945 рр що в свою чергу є кримінальною відповідальністю в ряді країн
-
Як так вийшло що купа українських татар опинились в середній Азії. Або якого біса купа українців на Дальнем востоке,Сибір,в Узбекистані і тд. СС Галичина і інші формування - це саме та реакція. Люди хотіли власну державу і помсту
-
Вихідці червоного режиму прямо зараз ведуть війну проти України.
-
А за що вони боролись? За Гулаг і серп з молотом ? За Сталіна і лєніна за той режим при якому 2 рази мордували українців голодом ,репресували і просто відбирали все що є ? Очевидно же що Німеччина все це знала і пообіцяло народу дати всі інструменти для помсти.
-
До речі в Латвії схожа історія. Для розвитку раджу почитати про Латвійський легіон . Ти пишеш якусь дічь. Купа людей в Канаді і США,європейських євреїв відкрито донатило на нацистську партію. А знаєш як так вийшло , тільки євреї у веймарській Німеччині були великі гроші.
-
Давай тоді засуджувати євреїв, Діснея,Форда за те що вливали гроші на НСДАП. Вийдеш на пікет з таким засудженням ?
-
Пора би вже подорослішати. Не хочеться це писати і цитувати наших сусідів але в кейсі колаборантських формувань східної Європи : " не все так однозначно". Всі країни які були під гнітом СССР боролись в нацистських формуваннях або партизанських проти обох сторін, наприклад як УПА або лісові брати. І що об'єднує їх всіх - це те що їх народи винищувала червона погань.
-
#Ottawa Здається одна кімната у будинку з 1 листопада. Кімната достатньо велика. Ціна за кімнату 778 на місяць.( в ціну входить інтернет, опалення) В будинку присутнє кондиціонування, пральна та сушильні машини. В будинку проживає ще 2 дівчини тому на підсилення шукаю дівчину. Прохання писати якщо у вас є робота. При заселенні треба буде заплатити за перший та останній місяць. Прохання без котів собак.
-
Тобто ви маєте на увазі що трибунал не отримав повну кількість злочинців і свідків ? Виходить тоді що обвинувачення в бік Німеччини у Холокості є не об'єктивними і нелегітимним - по вашій логіці. Так як лише перед судом відповідала " мала частина"
-
Чели уже путаються в звинуваченнях. Одні пишуть в Словаччині повстання, інші про масові чистки від поляків ще одні клоуни вбивства євреїв і ТД. Якщо ви не погоджуєтесь з нюрнбергом на рахунок СС Галичини тоді за вашою ж логікою не факт що Холокост був і чи були інші злочини з боку нацистів які засудили. Засуджуючи Галичину ви латентно ігнорите інші постанови нюрнбергу