Українська Канада
-
Жаль красножопих ніхто не судив. Ось це реально ублюдки, і мало того ветерани НКВД по цей день виступають по гей парадах
-
Фашизм 🤡
-
Канада засуджує фашизм , судячи за діями парламенту і з історією яка трапилась , а чого вам потрібно з вашими поглядами в Канаді це питання..
-
А твої предки в вермахті були чи в радянській армії ? От цікаво хто береться виправдовувати фашистів ...
-
Розкажи це канадським парламентарям ....
-
Доброго дня дівчата ! Мене звати Вікторія, я майстер манікюру, маю досвід 6 років, працюю в техніці гелевого укріплення, запрошую вас на манікюр 💖💅 Район Каната Більше робіт можете подивитися на моїй сторінці інстаграм victoria_haimour
-
Шановні підскажіть будь ласка, на початку вересня в Оттаві здав на права g1, і планував йти в автошколу, щоб в травні наступного року здати на g2, але плани дещо змінились і в березні 24 року маю переїхати в Калгарі, і на g2 ,здати не встигну, як бути з правами? Міняти їх на місцеві права та чекати рік, щоб здати на g2 вже там, чи стаж зарахується і весною 25 року можна буде здати вже в Калгарі?
-
Доброго дня! А можна вебінар подивитися у запису? Зараз в Україні знаходимось, чекаєм на вклеєння візи, тоді плануємо переїзд, хочемо підготуватись завчасно. Дякую.
-
Я як виїхав до Польщі у 2020 році, то почув себе людиною. Що можна працювати і не бігати по повістках з воєнкомату і ніхто тебе з робочого місця силою не запихне в автомобіль, як це було в моєму місті Херсоні, як якогось злочинця
-
А як інакше. Коли в тебе прав більше було в Польщі ніж в Україні навіть до війни