Українська Канада
-
Шановні підскажіть будь ласка, на початку вересня в Оттаві здав на права g1, і планував йти в автошколу, щоб в травні наступного року здати на g2, але плани дещо змінились і в березні 24 року маю переїхати в Калгарі, і на g2 ,здати не встигну, як бути з правами? Міняти їх на місцеві права та чекати рік, щоб здати на g2 вже там, чи стаж зарахується і весною 25 року можна буде здати вже в Калгарі?
-
Доброго дня! А можна вебінар подивитися у запису? Зараз в Україні знаходимось, чекаєм на вклеєння візи, тоді плануємо переїзд, хочемо підготуватись завчасно. Дякую.
-
Я як виїхав до Польщі у 2020 році, то почув себе людиною. Що можна працювати і не бігати по повістках з воєнкомату і ніхто тебе з робочого місця силою не запихне в автомобіль, як це було в моєму місті Херсоні, як якогось злочинця
-
А як інакше. Коли в тебе прав більше було в Польщі ніж в Україні навіть до війни
-
Мудро
-
!Шукаємо швею в хімчистку.! Навіть з базовими навичками, вам буде підказувати наша інша швея. Базовий англійський потрібен, але тут також працює 3 українки на інших посадах, тож допоможуть. Район біля ЦентерТаун і Чайна таун. Зарплатню скаже вже на місці перша швея чи власник, цієї інформації в мене немає.
-
Дискримінація існує, просто про це не кажуть і тихенько роблять. В Польщі наприклад такого немає. Мені вже здається там де більше всього кричать про демократію і захист прав якихось и що там проти дискримінації, там і є найбільше дескримінації авторитаризму і немає прав
-
На роботі овертайм і підробіток отримують тільки індуси, це дискримінація чи кумовство?
-
ой, з вами не можливо спілкуватись, справді, ви багато доброго робите для українців і за це вам величезна пошана. Але від вас я тут ще ніколи не бачив ніякої конструктивною (та хоч будь якої критики у бік Канади та процесів у країні), тільки дифірамби 🤷♂️
-
Так, але це створює ризики, що корупція/крадіжки з'являться. Кумовством це назвати можна з великою натяжкою, бо це не та ситуація коли на посаді опиняється некваліфікована людина