Українська Канада
-
ой, з вами не можливо спілкуватись, справді, ви багато доброго робите для українців і за це вам величезна пошана. Але від вас я тут ще ніколи не бачив ніякої конструктивною (та хоч будь якої критики у бік Канади та процесів у країні), тільки дифірамби 🤷♂️
-
Так, але це створює ризики, що корупція/крадіжки з'являться. Кумовством це назвати можна з великою натяжкою, бо це не та ситуація коли на посаді опиняється некваліфікована людина
-
Не порівнюйте приватні придприємства та державні установи
-
Вже в Канади три плюси на відміну від України: природа, медицина і хороші практики😁
-
Ну це ж Канада. То шо в Україні кумівство і корупція, тут - непогана практика), а ше гарна природа і безплатна медицина 😁
-
Звертаю увагу, що я цілком розумію логіку компанії. Купа людей приходило, крутилось пару тижнів та тікало. А тут ти приводиш, наприклад, дружину: ви добираєтесь на одному авто в одну зміну, є можливість все пояснити заздалегідь (що чекає людину на заводі), є можливість підказати по ходу роботи. Тому я не кажу, що така практика погана. Я констатую, що вона є.
-
В мене на заводі принципово відмовились брати людей з вулиці та від рекрутингових агенцій ("нікого хорошого вони за останній час не привели, тільки гроші беруть"), а повернулись до старої перевіреної схеми "приведи друга" (сестру, свата, брата, кумната...). Вже людей 10 новеньких прийшло, всі чиїсь родичі-знайомі.
-
-
Українською, будь ласка