Українська Канада
-
@banofbot
-
Добрий день друзі в мене зараз дуже важка ситуація в житті мені потрібно зʼїхати з житла Ванкувер на місяць готова платити і спати на землі вже завтра хто може допомогти
-
Вітаємо, Алеся Кашталинчук! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго ранку! Чи хто володіє такою інформацією? Якщо дитина була вписана в паспорт мами, отже її віза також була вклеєна в мамин паспорт, то після виготовлення їй особистого закордонного паспорта треба замовляти новий візітор рекордс та візу? Думаю, що процедура аналогічна після виготовлення нового паспорту, коли закінчився строк попереднього. Хто мав такий досвід? Дякую
-
Вітаємо, Alexander Mironenko! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Денис! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ні. Ви не отримаєте work permit. Приїдете як турист
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка. Чи можу я мати 2 проіздних на різні регіони на одній presto card? Мені потрібен ТТC та York Region
-
@banofbot
-
Поділіться інформацією будь ласка. Втратив друг паспорт перед вильотом, олень. Поки робили новий і доки він прийшов на руки, програма закінчилася як 4 дні. 2 місяці тому подали на звичайну візу гостьову, бо чули, що сам дозвіл на роботу можна запросити до аеропорту. В анкеті прикріпили довідку про втрату, історію подачі на cuaet, Хто знає, якщо схвалять гостьову, чи можна отримати work permit? У сім'ї його всі візи cuaet. Сенс їхати не маючи права на роботу відсутня, у Канаді не працювати не можна. Хто стикався? Допоможіть інформацією, що робити?