Українська Канада
-
@banofbot
-
Це дуже страшно і важко сприйняти, що таке могло бути.
-
Я писала саме про те,що написано у статті. І я знаю українську історію, бо живу тут як не як
-
добрий ранок) підкажіть чи можна покласти готівку на карту TD банку в банкоматі? не бачу там варіанту «поповнити карту» дякую🙏
-
@banofbot
-
дякую)) вже знайшла🙏🫠
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,прийшов лист,щоб я з партнером доказали,що ми дійсно разом,і щодо наших переписок,вони повинні бути на англ.або ж фран.мові,це можливо самим перекласти чи потрібно з нотаріусом,як це правильно зробити,підкажіть будь ласка🙏🏻
-
Дякую)
-
Добрий день. Підкажіть чи є якісь ковідні обмеження при перельоті та приїзду?
-
Чому важко? Канада і США це були країни де процвітало рабство. А зараз рабство має трохи інші прояви, як наприклад культура чайових, це ідеально, як не платити нічого заробляти багато і оплату перекинути і весь гнів, якщо не має або недостатньо чайових, на клієнтів. Держава це не сім'я і не друг, це партнер, завжди тримай руку на пульсі і шотган під подушкою, бо може зрадити
-
В Україні немає той культури чайових як тут. Тут це обов'язково зробили, примусово, о інакше не привезе тобі ніхто їжу, або зробить маленький harm
-
Залежить від закладу та офіціанту. Я знаю у мене в місті в Україні таких офіціантів, що працювали у таких закладах, де вони взагалі не йшли на ставку, тільки на чайові. Ставка була мінімальна, але за день могли чайовими взяти і 500 долларів і це небагато вважалося
-
Нуу так. Ти раб, якщо не бізнесмен або прем'єр міністр, президент. Це ж ієрархія, рівні влади над людьми
-
Це має бути перекладачем завірено чи як це зробити?підкажіть будь ласка
-
Це на папері відмінили. По факту по інерції ці практики продовжувалися